Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Test blocks for HappiImplants

  Enkla steg till ett vackert leende

  hmmm

  Avlägsnade av skadad tand

  Efter en grundlig undersökning, går vi vidare med att avlägsna den skadade tanden, för att du ska slippa onödig smärta.

  Applicering av titanskruv

  Genom ett kirurgiskt ingrepp fästs titanskruven i käkbenet. Ingreppet går fort och smärtfritt, och utförs av tandläkare med stor erfarenhet.

  Stödjepunkt fästs i skruven

  Näst så fäst andra delen av titanskruven, som kommer att sitta närmast din nya tand.

  Din nya tand appliceras

  Sist men inte minst fäster vi ditt implantat, och du är redo att visa upp ditt nya leende för världen.

  Vill du veta mer?


  Boka en kostnadsfri konsultation direkt eller fyll i blanketten så kontaktar vi dig. Vi svarar även på dina frågor och lyssnar på dina önskemål. Du får även tillgång till exklusiva erbjudanden, tandskötselråd och våra senaste nyheter.

  Ta reda på om du är en kandidat för HappiImplants


  Fyra anledningar till varför du bör välja HappiImplants

  Choose smart. Choose happi.


  1

  I jämförelse med andra alternativ som till exempel löstagbara proteser, så sitter tandimplantat fast i käkbenet och har en betydligt längre livslängd.


  2

  I och med att tandimplantat fästs i ditt käkben, behöver du inte tänka på dem i vardagen på samma sätt som du skulle med en protes.


  3

  Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantat skruvar.


  4

  Tandimplantatet skadar inte omkringliggande tänder, tillskillnad från bro/brygga där man måste slipa ned granntänder för att ha dessa som stödpunkter.

  Vi finns i Sveriges storstäder

  Vi finns belägna centralt i 7 olika storstäder, så att du smidigt kan ta dig till och ifrån studion.

  Se våra studios

  Tandvård hos Happident är inte bara smärtfritt, det är ett nöje.

  Boka nu

  De vanligaste frågorna om HappiImplants

  Det kan kännas lite under behandlingen, men de flesta vittnar för att känns mycket mindre än vad de trodde. Efter att behandlingen är klar och ditt implantat ska läka, så kan det kännas lite ömt.

  Det är olika från patient till patient. Det kan till exempel tillkomma steg till behandlingen om tandläkaren behöver avlägsna tänder inför behandlingen, olika patienter har olika läketider, och så tar behandlingen längre tid om du behöver fler implantat. Uppskattningsvis så kan läketiderna gå från några månader upp till ett år.

  Ja, tandimplantat ingår i högkostnadsskyddet och är ersättningsberättigad från försäkringskassan.

  Nej, vi söver inte ner patienter inför att fästa ett tandimplantat. Däremot kan vi bistå med lugnande sedering efter individuell bedömning.

  Du kan när som helst under din avbetalningsperiod betala in ett större belopp (eller hela beloppet), precis som det passar dig.

  Inom tandvården säger vi aldrig ”för evigt”, men implantat kan hålla i många, många år om patienten förblir frisk, inte röker och fortsätter med regelbundna besök till tandläkaren enligt rekommendation.

  Tandimplantat är ett populärt sätt att ersätta förlorade tänder på. Ingreppet kan vara förenat med vissa generella risker när det gäller kirurgiska ingrepp såsom värk, svullnad och blåmärken. Dessa biverkningar går över oftast av sig själv inom några dagar efter ingreppet.

  Implantatbehandlingar har en mängd olika fördelar och har förändrat livet på tusentals av våra patienter.

  1

  Konkurrenskraftiga priser

  Våra konkurrenskraftiga priser och betalningsmetoder hjälper dig att få den behandling du behöver.


  Kostnadsfri barntandvård

  Precis som den statliga tandvården erbjuder även vi gratis tandvård för alla upp till 22 år (eller 24 beroende på vilket län du bor i).


  Tandvårdsstöd

  Happident är ansluten till Försäkringskassan. Alla som bor i Sverige kan få bidrag från staten, det allmänna tandvårdsbidraget, från det år man fyller 24 år.


  Flera betalningsalternativ

  Du kan välja att betala med betalkort, kontokort eller Swish. Du kan även välja Klarna Checkout. Med Klarna kan du bestämma om du vill betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen på tre, sex eller tolv månader.


  Tillgängliga tider

  Våra kliniker finns i Sveriges storstadsregioner: Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, och alla våra kliniker har mycket generösa öppettider. På vår webbplats hittar du klinikerna, var de ligger och deras öppettider.


  Högkostnadsskydd

  Givetvis har vi högkostnadsskydd på Happident och den aktiveras när dina tandvårdskostnader överstiger 3 000 kr under en tolvmånadersperiod.


  Sista-minuten tider

  Här kan du söka sista minuten-tider som du kan boka till ett rabatterat pris. Våra kliniker är bekvämt belägna, så att du snabbt och enkelt kan ta dig in och ut.

  2

  Vad gör vi på din undersökning?

  Under din tandundersökning kommer vi att: Utföra en fullständig undersökning av din mun, tänder och tandkött; Genomföra en screening för muncancer; Fråga om din kost och ge råd, rökning och alkoholkonsumtion samt fråga om dina tandrengöringsvanor och ge dig råd om de bästa sätten att bibehålla din mun, dina tänder och ditt tandkött hälsosamt; Förklara eventuella risker, liksom kostnaderna för eventuell behandling du kan behöva och diskutera med dig när ditt nästa besök bör vara.