Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

HappiImplants – Blocks


Fyra anledningar till varför du bör välja HappiImplants

Choose smart. Choose happi.


1

I jämförelse med andra alternativ som till exempel löstagbara proteser, så sitter tandimplantat fast i käkbenet och har en betydligt längre livslängd.


2

I och med att tandimplantat fästs i ditt käkben, behöver du inte tänka på dem i vardagen på samma sätt som du skulle med en protes.


3

Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantatskruvar.


4

Tandimplantatet skadar inte omkringliggande tänder, tillskillnad från bro/brygga där man måste slipa ned granntänder för att ha dessa som stödpunkter.


Vi vill att våra implantat ska vara tillgängliga för alla.

Alla bör ha rätt till en god hälsa oavsett inkomst. Ingen ska behöva avstå från förebyggande, nödvändig eller estetisk tandvård på grund av ekonomiska skäl. Därför erbjuder vi ett förmånligt fastpris för alla våra implantatbehandlingar. Dessutom erbjuder vi räntefri fastpris-finansiering per månad.

”Vi vill inte att något ska stå i vägen för att våra patienter ska söka den vård de behöver.” – Mazdak Eyrumlu, Leg. tandläkare & grundare av Happident.


Fast månadspris

300 kr / mån

 


Totalpris (ett implantat inklusive krona)

16.495 kr

Kan bli ännu billigare tack vare högkostnadsskydd