Varför Happident? - Happident

Varför bli en del av Happidents familj?

  • Vi är ett team av professionella som älskar det vi gör. Hos Happident blir du en del av en ambitiös, respekterad och växande nationell tandvårdskedja. Här erbjuds du utmaningar i en säker och stabil miljö och du tar ett stort steg i din utveckling och din fortsatta karriär.
  • Vi är en platt organisation och beslut är helt kliniskt genomsyrade. Hos oss har du stor klinisk frihet och du blir en del av en svensk tandvårdskedja som helt ägs och drivs av tandläkare.
  • Vi tror på teamutveckling och kontinuerligt lärande. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas i nära samarbete med professionella kollegor. Vi sätter patienten i fokus och erbjuder en heltäckande och kvalitetssäkrad vård.
  • Vår klustermodell skapar möjlighet för personalen att arbeta på flera Happidentkliniker. På detta sätt kan medarbetare nyttja och utveckla sina kunskaper och kliniska erfarenheter i olika miljöer.
  • Vi investerar i våra kliniker och vi uppdaterar kontinuerligt vår utrustning med den mest avancerade teknologin. Vi gör detta för att säkerställa att våra kliniker motsvarar dagens krav och att du har en modern och spännande arbetsplats.
  • Vi har interna events och utbildningar där vi vill att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter men där du också tar del av motsvarande från dina kollegor. För vidareutbildning samarbetar vi med ledande leverantörer i branschen.
  • Vi erbjuder fördelaktiga förmåner för medarbetare. Förmåner som bland annat inkluderar friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och livförsäkring.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Till karriärsidan