Happi Academi - Happident

Happi Academi

Vi tror på ett livslångt lärande och har därför utvecklat Happi Academi. Detta är en virtuell akademi bestående av online kurser, webbinarium, seminarium, onlinestudier, samt även föreläsningar/utbildningar via externa kursgivare som ger utbildning och kurser till Happidents medarbetare.

Varje anställd hos Happident får en framarbetad professionell utvecklingsplan som sätts ihop med medarbetaren utifrån dennes ambitioner, behov och även anpassat utifrån klinikernas och patienternas behov. Att arbeta för en större tandvårdsorganisation som Happident innebär helt enkelt att du har möjlighet att utvecklas både kliniskt och administrativt, inom organisationen, genom hela livet, anpassat till dina egna ambitioner och mål.

Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och att arbeta i en dynamisk och kliniskt fokuserad organisation som både ägs och drivs av tandläkare som har sitt intresse i tandvården. Vi erbjuder en flexibel och modern arbetsplats med drivna kollegor som ser tandvården ur patienternas perspektiv. Du har förmodligen arbetat hårt i din karriär för att komma till var du är nu, oavsett om du har kämpat med studier och nyligen tagit examen eller om du har flerårig erfarenhet inom tandvården. Happidents kliniker består av kollegor som du, och vi värdesätter inte bara hårt arbete för varje individ i vårt nätverk, vi ser till att de blir belönade med saker som verkligen gör en skillnad.

Vi lanserar Happi Academi under 2018.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Till karriärsidan