Gamla väster,
Engelbrektsgatan 7

(Tidigare Engelbrekts Tandvård)

Happident Gamla väster ligger i en lugn och vacker klinik på Engelbrektsgatan 1 i centrala Malmö. Denna klinik är vårt flaggskepp i Malmö där vi har vår bredaste kompetens i hela Malmö. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, ortodonti, pedodonti och bettfysiologi. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat. Patienter med eller utan remiss är välkomna.

Vår ambition är att kunna erbjuda all bästa tänkbara tandvård och omsorg under samma tak. Vi erbjuder alltid generösa garantier och öppettider.

Akut tandvård

Vid akuta besök ser vi till att snabbt lindra dina tandbesvär. Ibland behöver vi boka en ny tid för att kunna göra en mer fullständig och långsiktig behandling.

Anpassad tandvård

Vi erbjuder en högklassig tandvård som alltid är individuellt anpassad. Oavsett din ålder och dina problem kan vi tack vare vår breda kompetens utföra tandvård som uppfyller de flesta önskemål. Det kan exempelvis handla om huvudvärk som hänger samman med överansträngning i sömnen, problem med snarkningar eller skydd för sportrelaterade skador.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder behandling av trasiga eller saknade tänder, tandblekning för missfärgning samt justering av snedställda tänder.

Hos oss arbetar två av de främsta tandläkarna inom estetisk tandvård, Alexander Tosev och Jacqueline Rasic. Alexander har arbetat med estetisk tandvård under en längre tid, både i och utanför Sverige. Jacqueline har gedigen erfarenhet av estetisk tandvård såväl som allmän tandvård. Hon har varit medlem i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED) i över 15 år och är numera också medlem i British Academy of Aesthetic Dentistry (BAAD).

Vid önskan om estetisk tandvård så går vi gemensamt igenom alla de frågeställningar och eventuella komplikationer eller biverkningar som kan inträffa så att du känner dig helt trygg i processen.

Inför en undersökning

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom att dela upp din behandlingskostnad på sex, tolv eller tjugofyra månader.

Tandtekniskt laboratorium på kliniken

Vi har ett tandtekniskt laboratorium i våra lokaler där tandläkare och tandvårdpersonal samarbetar nära med tandtekniker för att uppnå det mest ultimata resultatet för dig som patient. Det finns stora fördelar med att ha tandteknikern på kliniken, inte minst för att de kan vara med i en del av behandlingarna när det gäller passform och färg för din krona, inlägg, implantat krona och protes.

Välkommen till Happident Gamla väster!

Gamla väster,
Engelbrektsgatan 7

(Tidigare Engelbrekts Tandvård)

Boka online

Kontakt

Telefon

040 631 57 00

Öppettider
  • Mån-Tor 07:30-19:30
  • Fre 07:30-13:30
Adress

Engelbrektsgatan 7
211 37 Malmö
Visa klinik på karta

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.