Fördelar med Happident - Happident

Fördelar med Happident

Hur kan jag som klinikägare/tandläkare och min personal få nytta av att vara en del av Happident?

Vi har fått mycket positiv feedback från kliniker och tidigare klinikägare som har blivit en del av Happident. De har bland annat nämnt följande fördelar:

  • Happident möjliggör ett bra generationsskifte och ger trygghet för både personalen och patienterna.
  • En försäljning mot slutet av yrkeslivet, innan nedtrappning, ger det bästa priset för kliniken och möjlighet att dra fördelar av klinikens fortsatta tillväxt.
  • Som säljande tandläkare kan man ha en fortsatt klinisk frihet. Samtidigt kan man vara med och påverka både vården och den kliniska utvecklingen.
  • En stor del av det administrativa arbetet på kliniken kan läggas över på andra, exempelvis frågor som rör personal och HR, ekonomi och finans, reparationer och underhåll, IT m.m.
  • Du har möjlighet att arbeta kvar och ingå i en positiv miljö där dina kunskaper värderas högt. Du får access till en väl fungerande administrativ och teknisk infrastruktur samt ett brett kliniskt nätverk, där högt kvalificerad tandvårdspersonal delar med sig av sin kunskap och erfarenhet och som ser fram mot att ta del av din yrkeskompetens.

De kliniker som blir en del av Happident delar vår vision att tillhandahålla den bästa tandvården och servicen som marknaden kan erbjuda.

Vill du veta mer?

Det kan finnas olika anledningar till att du vill sälja din klinik. Du kanske vill ta dig an nya utmaningar i livet, trappa ner i tid på arbetet och fokusera mer på dig själv och din familj. Eller så vill du förändra din roll på din klinik och ta den till nästa nivå genom att bli en del av en kedja.

Oavsett hur dina tankar går, tveka inte att höra av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal.

Mazdak Eyrumlu

Leg tandläkare, grundare Happident

0769 458 939
maz@happident.se