Fördelar med Happident

Hur kan jag som klinikägare/tandläkare och min personal få en större nytta av att vara en del av Happident?

Vi har fått ett överväldigande positiv feedback från klinker som har blivit en del av Happident. Klinikägarna har sagt till oss följande fyra huvudfördelar med att bli en del av Happident.

  1. Att bli en del av Happident möjliggör klinikägarens generationsskifte och en försäljning av kliniken i den bästa tiden innan nedtrappning för att få bästa pris för kliniken möjliggör samtidigt att dra fördelar av klinikens fortsatta tillväxt.
  2. Den säljande tandläkaren kan fortsätta att ha en fortsatt klinisk frihet och samtidigt kunna vara med och omforma vården och den kliniska leveransen framöver i kliniken.
  3. Vi reducerar det administrativa arbetet på kliniken avsevärt när det gäller personalen/HR, finans, reparationer och underhåll, IT etc.
  4. Du får en access till ett brett klinisk och administrativt nätverk där högt kvalificerad tandvårdspersonal delar med sig av sina bästa kunskaper och erfarenhet.

För de kliniker som tar klivet och blir en del av Happident så tar de till sig vår vision och värderingar, för att säkerställa att vår framgång delas, och att våra patienter kan fortsatt ha den bästa tandvård och service som marknaden har att erbjuda.

Vill du veta mer?

Det finns många anledningar till att sälja din klinik, det kan handla om att du vill ta dig an nya utmaningar i livet, trappa ner i tid på arbetet och fokusera mer på dig själv och din familj, eller så vill du förändra din roll inom din klinik och ta din klinik till nästa nivå och bli en del av en kedja. Oavsett hur dina tankar går så tveka inte att höra av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal.

Mazdak Eyrumlu

Leg tandläkare, grundare Happident

0769 458 939
maz@happident.se