Tandläkare Happident Lorensberg (Kommer snart)

Tandläkare Happident Lorensberg erbjuder både allmän och kosmetisk tandvård. Behandlingarna utförs i en lugn och vacker miljö på Södra Vägen 47 mitt i centrala Göteborg.

På Happident Lorensberg arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

I Göteborg har vi även en tandläkarklinik i Gårda, en tandläkarklinik i Mölndal och tandläkare på Polhemsplatsen samt en tandläkarklinik i Gamlestaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av tandundersökning och besök hos tandhygienist. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar.

Akut tandvård

Om du har akuta besvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Trygghet hela vägen

Vår personal är måna om ditt välbefinnande och för en kontinuerlig dialog med dig före, under och efter behandling. Vi har även ett kvalitetssäkringsprogram som säkerställer högsta nivå på vård och hygienrutiner för att patienten ska känna sig trygg hela vägen. Inför en större behandling går vi lugnt och pedagogiskt igenom hela processen med dig samt tar fram ett kostnadsförslag.

Välkommen till Happident Lorensberg!

Tandläkare Happident Lorensberg (Kommer snart)

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Södra Vägen 47
412 54 Göteborg
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-18:00
  • Tisdag 08:00-18:00
  • Onsdag 09:00-20:00
  • Torsdag 09:00-20:00
  • Fredag 08:00-18:00
  • Lördag 08:00-18:00
  • Söndag 08:00-18:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.