Tandläkare Malmö - Modern tandvård hos Happident

Tandläkare Lund

Behöver du besöka en tandläkare i Lund? Då är du varmt välkommen till någon av Happidents tre toppmoderna kliniker. Genom att besöka oss som privat tandläkare i lund får du tillgång till ett stort utbud av tjänster – alltifrån grundläggande undersökningar till komplicerade behandlingar och estetisk tandvård. På vår webbplats kan du enkelt boka in en undersökning hos den klinik som passar dig bäst!

Läs mer ↴

Vår klinik — Brunshög

Letar du tandvård som inte bara erbjuds till ett attraktivt pris, utan som också håller en otroligt hög standard? På Happident arbetar fantastiska tandläkare och tandhygienister med rätt kompetens för att kunna använda vår moderna utrustning och som kontinuerligt utbildas inom den senaste tekniken. Allt för att kunna ge dig som patient den bästa möjliga tandvården. Våra kliniker erbjuder en välkomnade miljö och vi hoppas kunna bli ditt självklara val när du är ute efter en professionell tandläkare i Lund.

Genom att besöka en privat tandläkare i Lund blir det enkelt för dig att ta hand om dina tänder. Boka en tid på vår klinik och låt oss hjälpa dig med din munhälsa redan idag. Vi ser alltid fram emot att välkomna dig, oavsett om du är en ny eller återkommande patient!

Våra specialister utför kvalificerade behandlingar inom alltifrån kirurgi till bettfysiologi och pedodonti. Dessutom utför vi implantatbehandlingar, estetisk tandvård och självklart också vanliga undersökningar och akuta behandlingar. Tandkliniken på Brunnshög passar utmärkt för dig som behöver besöka tandläkare i Lund.

Akut tandläkare i Lund

Det finns många tillfällen i livet där du kan komma att behöva besöka en tandläkare i Lund akut. Det kan handla om att du råkat bita av en bit av tanden, att tandköttet är inflammerat och smärtar eller att du har en svår tandvärk som håller dig vaken. Det första steget mot lindring och läkning är att boka ett besök hos oss på Happident. En akut undersökning innebär att vi snabbt kan ta emot dig för att undersöka vad som har hänt och vilken typ av behandling du behöver.

 

Boka tid & sista minuten

Använd gärna onlinebokningen på vår webbplats om du vill boka tid för ett besök. Där är det enkelt att se vilka tider som finns tillgängliga, vilka priser som gäller och även vilka tandläkare som har möjlighet att ta emot dig.

Du börjar med att välja vilken klinik du vill besöka. Därefter anger du vilken typ av behandling du behöver, exempelvis vanlig undersökning, akut undersökning eller tid hos en tandhygienist. Dessa behandlingar har olika priser och kan även bokas till rabatterat pris om du har möjlighet att komma till oss med kort varsel. Du är självklart även välkommen att kontakta våra kliniker per mail eller telefon.

De rabatterade priserna gäller nämligen bland annat våra sista-minuten-bokningar. Dessa bokningar går inte att boka om, så se till att du verkligen kan vara på plats under den tid som finns ledig om du önskar besöka den billigaste tandläkaren i Malmö.

 

Våra priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser i Lund, något du kan se genom att titta närmare på vår prislista. Priserna kan även sänkas baserat på hur ditt årsbelopp för din ersättning från Försäkringskassan ser ut – ju fler behandlingar du har utfört hos oss, desto lägre pris kan du få för framtida behandlingar. Den första gränsen ligger på 3 000 kr, så har du ett årsbelopp över 3 000 kr reduceras kostnaden för din tandvård. Nästa gräns ligger på 15 000 kr och då sänks priset avsevärt.

I och med att de olika behandlingarna har olika priser behöver vi genomföra en undersökning för att kunna ta fram en passande behandlingsplan och därmed ett korrekt kostnadsförslag. På så sätt får du alltid en tydlig bild över vad din tandvård kommer att kosta. Vi accepterar både betalkort och Swish men inte kontanter.

Om du vill dela upp din betalning eller betala senare har vi ett samarbete med Klarna som du kan använda dig av.

Öppettider

Vår klinik erbjuder generösa öppettider i Lund. Vi har öppet sju dagar i veckan på tider som passar dig.

Måndag 07:00 – 20:00
Tisdag 07:00 – 20:00
Onsdag 07:00 – 13:30
Torsdag 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 13:30
Lördag 09:00 – 17:00
Söndag 09:00 – 16:00

Välkommen!

Vår klinik i Lund

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...

Våra kliniker i Lund