Tandreglering i Stockholm, Göteborg, Malmö & Uppsala

Tandreglering

Tänderna flyttar på sig genom hela livet. Kanske växer dina tänder snett eller står ut, eller så har du huvudvärk och andra besvär på grund av bettfel. Måhända är det inte du som är drabbad utan ditt barn. Hur det än ligger till kan vi på Happident hjälpa dig med tandreglering. Med moderna regleringsmetoder åtgärdar vi tänder estetiskt och för bästa möjliga funktion.

Tandreglering har aldrig varit så enkelt och smidigt som det är idag. Genom professionell reglering med moderna metoder får du ett enhetligt leende, slipper besvär med bettet och rättar till tuggproblem.

Bedömning, konsultation och behandling

Till att börja med sker en första bedömning, där du får förslag på behandling och kostnader. Efter detta får du i lugn och ro betänketid för att se vilken behandling du kan tänka dig. Innan en behandling påbörjas utför vi en noggrann klinisk undersökning med röntgen, foto, moderna avtryck, scanning och andra digitala tekniker vilket möjliggör fler behandlingsmetoder än bara synlig, traditionell tandreglering. Vi erbjuder både fast och avtagbar ortodonti, liksom osynlig tandställning på tändernas insida och ortodontiska skenor som sitter bekvämt över tänderna. En behandling tar mellan 12-18 månader, men kan bli längre eller kortare beroende på din tandproblematik.

Tandreglering för bättre livskvalitet

Tandreglering kan genomföras av både estetiska och funktionella skäl, oavsett vad som är orsaken ger behandling av olika slag bättre livskvalitet för den som genomgår den. Allt från tuggfunktion till leende och självförtroende blir bättre. Tandreglering kan även förebygga oönskad tandrörelse, minska slitage på tänder och hjälpa mot karies och tandköttsproblem. Kraften från en tandställning eller skena får tänderna att placera sig rätt, att bära en sådan en kort tid av ditt liv är helt klart värt resultatet.

Boka tid för konsultation, vi på Happident skräddarsyr rätt behandling för dig. Välkommen!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...