Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Begränsat erbjudande!

3D simulering av dina tänder

Just nu erbjuder vi HappiBraces konsultationer helt kostnadsfritt till ett begränsat antal patienter

På din konsultation gör vi en 3D skanning av dina tänder för att sedan skapa en animation av hur ditt slutresultat kommer se ut och hur tänderna kommer förflytta sig. I konsultationen ingår:

 

3D-skanning av dina tänder

Personlig behandlingsplan

Genomgång a dina förusäningar

 

Lägre kostnad tack vare högkostnadsskydd

Med högkostnadsskyddet blir priset för tandimplantat mer överkomligt. När kostnaden överstiger en viss gräns täcker staten det mesta beroende på hur hög kostnaden är och vad du har spenderat på tandvård under året, så du betalar bara en mindre del. Investera i ditt leende utan att oroa dig för alldeles för höga kostnader!

 

Tandimplantat, på ett enkelt och bekvämt sätt

Happident erbjuder marknadsledande service genom hela patientresan, med hjälp av hängivna medarbetare och toppmodern utrustning.


Kliniskt lett av tandregleringsspecialist

Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantatskruvar. Dessutom erbjuder vi 5 års garanti på implantatkronan.


Ett pris oavsett antal skenor

Hos oss behandlas du av landets främsta och mest erfarna tandläkare inom tandimplantat. Våra behandlare besitter många års erfarenhet med tusentals genomförda implantat behandlingar. Hos oss kan du känna dig trygg.


Fastpris

Vi erbjuder ett fastpris upplägg för osynlig tandreglering, dessutom kan man delbetala per månad med ett fastpris upplägg räntefritt.

Våra priser

Day Package

29.995 kr

 

Night Package

32.995 kr

 

Ta del av detta fantastiska erbjudande!