Karriär - Happident

En trofast familj av professionella

Vår vision på Happident är att genom vår unika företagskultur, organisation och arbetsätt-klustermodell, erbjuda rätt kompetens, på rätt plats, i rätt tid-under ett och samma tak-genom hela patientresan. Våra värderingar har attraherat en stor del av Sveriges mest framstående tandvårdspersonal att bli en del av vår organisation.

Happident, en tandvårdskedja som är unik

Happident tror på en organisation med stark lokal förankring och stor koncentration i tillväxtregioner och därför finns våra kliniker uteslutande i Sveriges storstäder Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Happident drivs och finansierat helt och hållet av tandläkare, tillskillnad mot andra kedjor där riskkapitalister ofta är inblandad och där högsta ledningen oftast uteslutande består av ekonomer helt utan tandvårdkunskaper och erfarenheter. Detta gör vår organisation unik eftersom den genomsyras av de kliniska förutsättningarna i alla lägen och alla beslut som fattas inom organisationen är kliniskt utvärderade och helt i samsyn med att kontinuerligt skapa de bästa förutsättningarna för personalen och patienterna. Att vara en del av en organisation som är privatägd av tandläkare ger trovärdighet hos personalen, patienterna och är en förutsättning för att kunna arbeta med ett långsiktigt engagemang.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Till karriärsidan

Happident är en arbetsplats där jag får möjligheten att växa och utvecklas.

Chanette Sahlstrand, Happident Domen

Att jobba hos oss

Happidents vision är att genom vår unika företagskultur, organisation och kluster-arbetssätt, erbjuda rätt kompetens, på rätt plats, i rätt tid-under ett och samma tak-genom hela patientresan. Våra värderingar har attraherat en stor del av Sveriges mest framstående tandvårdspersonal att bli en del av vår organisation.