Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Välkommen till en behagligare tandvårdsupplevelse!

1

Vad gör vi på din undersökning?

Under din tandundersökning kommer vi att: Utföra en fullständig undersökning av din mun, tänder och tandkött; Genomföra en screening för muncancer; Fråga om din kost och ge råd, rökning och alkoholkonsumtion samt fråga om dina tandrengöringsvanor och ge dig råd om de bästa sätten att bibehålla din mun, dina tänder och ditt tandkött hälsosamt; Förklara eventuella risker, liksom kostnaderna för eventuell behandling du kan behöva och diskutera med dig när ditt nästa besök bör vara.

 

2

En undersöklning som är till för att förhindra problem

Under din tandkontroll är det lätt att identifiera om du kan behöva några tandfyllningar. Även om det är inget man ser fram emot så kan upptäcka och behandla ett hål tidigt under en rutinundersökning förhindra ytterligare karies och infektioner. Undvik kostsamma tandvårdskostnader orsakad av kronisk tandsmärta, genom att hålla dig uppdaterad med dina tandläkarbesök.

 

3

Konkurrenskraftiga priser

Våra konkurrenskraftiga priser och betalningsmetoder hjälper dig att få den behandling du behöver.


Kostnadsfri barntandvård

Precis som den statliga tandvården erbjuder även vi gratis tandvård för alla upp till 23 år.


Tandvårdsstöd

Happident är ansluten till Försäkringskassan. Alla som bor i Sverige kan få bidrag från staten, det allmänna tandvårdsbidraget, från det år man fyller 24 år.


Flera betalningsalternativ

Du kan välja att betala med betalkort, kontokort eller Swish. Du kan även få hjälp med delbetalning via Resurs bank.


Tillgängliga tider

Våra kliniker finns i Sveriges storstadsregioner: Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, och alla våra kliniker har mycket generösa öppettider. På vår webbplats hittar du klinikerna, var de ligger och deras öppettider.


Högkostnadsskydd

Givetvis har vi högkostnadsskydd på Happident och den aktiveras när dina tandvårdskostnader överstiger 3 000 kr under en tolvmånadersperiod.


God service

På Happident strävar vi alltid efter att ge god service till våra patienter så de ska känna sig trygga och välkomnade.

Ett förstaklassigt kliniskt team

Här välkomnas du av erfaren och välutbildad personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska känna dig trygg och säker och som hjälper dig att få en nära inblick i hela processen.

 

Tandvårdsrädsla

Vi på Happident arbetar aktivt med att motverka tandvårdsrädsla genom att identifiera den och ta reda på de bakomliggande orsakerna till tandvårdsrädslan. Därefter utformar vi kommande tandvårdsundersökning och behandling så att du ska känna dig trygg och bekväm under och efter ditt besök på våra kliniker.

 

Tandvård hos happident är inte bara smärtfritt, det är ett nöje.