Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Våra behandlingar


HappiBraces

HappiBraces är en osynlig tandställning. För en bekvämare, snabbare och mer förutsägbar tandreglering, till marknadens bästa pris. Över 10,000 patienter har redan genomgått sin behandling och berättat för oss att resultatet har lett till ett mer avslappnat, självsäkert leende.

Boka gratis konsultation

HappiImplants

Tandimplantat är ett sätt för dig som saknar en eller flera tänder att få nya och hållbara tänder. Ett tandimplantat är en skruv i titan som kommer ha funktionen av en rot i käkbenet. Beroende på vilka och antal tänder du vill ersätta så kan man välja en enstaka krona eller en bro på ett eller flera implantat. Tandimplantat återställer saknade och förlorade tänder vilket resulterar i avsevärd förbättrad tuggförmåga, och ett nytt vackert leende igen.

Boka gratis konsultation

Tandundersökning

Vår mycket kompetenta och välutbildade personal kontrollerar tänderna, tandköttet, tungan och slemhinnorna och om det finns behov tas röntgenbilder. Vi arbetar i välkomnande lokaler med modern utrustning och den senaste tekniken. Undersökningen visar om det finns karies, inflammationer i tandköttet, tandlossning, förändringar i slemhinnorna och andra problem och sjukdomar.

Boka nu

HappiWhitening

Alla vill ha ett vitt leende. Den snabbaste och säkraste metoden för att få vitare tänder är att boka en tandblekning på en tandläkarmottagning. På Happident erbjuder vi både tandblekning på klinik och individuellt gjutna tandskenor för tandblekning hemma. För att både snabbt och skonsamt få ett vitare leende är professionell tandblekning hos oss ett smart alternativ.

Boka tid

Övriga behandlingar

Vi täcker alla dina tandvårdsbehov under ett tak.

  • Fyllningar
  • Kronor
  • Rotfyllningar
  • Bryggor
  • Med mera
  • Läs mer
Boka nu