Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

FAQ

Akuttider

Är ni anslutna till Försäkringskassan?

Ja, det är vi.

Jag har tandläkarskräck, och det känns extra jobbigt nu när jag inte hinner förbereda mig inför mitt besök

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandläkarskräck. Vi förstår även att det kan kännas extra jobbigt när tandläkarbesöket kommer plötsligt. Meddela gärna oss i din bokning om det känns otäckt inför tandläkarbesöket.

Vi svarar med nöje på alla dina frågor och ser till att ditt bemötande på kliniken blir så lugnt och tryggt som möjligt.

Hur snabbt kan ni ta emot mig?

Vi har för det mesta tider samma dag, eller dagen efter. Se våra lediga tider i din stad, och välj den tid och studio som passar dig bäst.

Barntandvård

När ska man börja borsta barnens tänder?

När första tanden börjar komma ut.

Vad ska man välja för tandkräm till barnet?

Det behöver vara en tandkräm med flour. Barntandkrämer har fota mindre flour än en för vuxna, eftersom barn inte har samma möjligheter att spotta ut överskottet av tandkräm.

Ska mitt barn borsta sina egna tänder, eller ska jag borsta åt henne?

Du som förälder avgör bäst själv om ditt barn är kapabel till att borsta ordentligt, så att det blir borstat ordentligt. Om inte så är det bra om du hjälper till. Annars ser vi många fördelar med att involvera barnet och låta henne testa själv. När barn fyllt 12 år så brukar de ha finmotoriken som är nödvändig för att borstningen ska vara välgjord.

Bokning

Kan jag delbetala hos er?

Ja det kan man! Vi är anslutna till Resurs Bank, så du som patient har möjlighet att betala på det sätt som passar dig bäst.

Är ni anslutna till Försäkringskassan?

Ja, det är vi.

Tandimplantat

Gör det ont att få tandimplantat?

Det kan kännas lite under behandlingen, men de flesta vittnar för att känns mycket mindre än vad de trodde. Efter att behandlingen är klar och ditt implantat ska läka, så kan det kännas lite ömt.

Hur lång tid tar behandlingen?

Det är olika från patient till patient. Det kan till exempel tillkomma steg till behandlingen om tandläkaren behöver avlägsna tänder inför behandlingen, olika patienter har olika läketider, och så tar behandlingen längre tid om du behöver fler implantat. Uppskattningsvis så kan läketiderna gå från några månader upp till ett år.