Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Begränsat erbjudande!

Nya tänder, resten av livet

Just nu erbjuder vi implantatkonsultationer helt kostnadsfritt till ett begränsat antal patienter

På din konsultation går vi igenom dina tänder och ser vad du har för förutsättningar och önskemål med vad du vill uppnå. I konsultationen ingår:

 

Undersökning av dina tänder

Personlig behandlingsplan

Röntgenbilder

 

 

Lägre kostnad tack vare högkostnadsskydd

Med högkostnadsskyddet blir priset för tandimplantat mer överkomligt. När kostnaden överstiger en viss gräns täcker staten det mesta beroende på hur hög kostnaden är och vad du har spenderat på tandvård under året, så du betalar bara en mindre del. Investera i ditt leende utan att oroa dig för alldeles för höga kostnader!

 

Tandimplantat, på ett enkelt och bekvämt sätt

Happident erbjuder marknadsledande service genom hela patientresan, med hjälp av hängivna medarbetare och toppmodern utrustning.


Livstidsgaranti

Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantatskruvar. Dessutom erbjuder vi 5 års garanti på implantatkronan.


Specialister på tandimplantat

Hos oss behandlas du av landets främsta och mest erfarna tandläkare inom tandimplantat. Våra behandlare besitter många års erfarenhet med tusentals genomförda implantat behandlingar. Hos oss kan du känna dig trygg.


Fastpris

Vi erbjuder ett fastpris upplägg på alla våra tandimplantat behandlingar, dessutom kan man delbetala per månad med ett fastpris upplägg räntefritt.

Våra priser

Entandslucka

16.495 kr

 

Tvåtandslucka

21.774 kr

 

Tretandslucka

22.467 kr

 

Fyrtandslucka

27.239 kr

 

Hela underkäken

35.645 kr

 

Hela överkäken

37.018 kr 

 

Ta del av detta fantastiska erbjudande!