Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantat, på ett enkelt och bekvämt sätt

Happident erbjuder marknadsledande service genom hela patientresan, med hjälp av hängivna medarbetare och toppmodern utrustning.


Livstidsgaranti

Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantat skruvar. Dessutom erbjuder vi 5 års garanti på implantat-kronan.


Specialister på tandimplantat

Hos oss behandlas du av landets främsta och mest erfarna tandläkare inom tandimplantat. Våra behandlare besitter många års erfarenhet med tusentals genomförda implantat behandlingar. Hos oss kan du känna dig trygg.


Fast pris

Vi erbjuder ett fastpris upplägg på alla våra tandimplantat behandlingar, dessutom kan man delbetala per månad med ett fastpris upplägg räntefritt.

Enkla steg till ett vackert leende

1

Avlägsnade av skadad tand

Efter en grundlig undersökning, går vi vidare med att avlägsna den skadade tanden, för att du ska slippa onödig smärta.

2

Applicering av titanskruv

Genom ett kirurgiskt ingrepp fästs titanskruven i käkbenet. Ingreppet går fort och smärtfritt, och utförs av tandläkare med stor erfarenhet.

3

Stödjepunkt fästs i skruven

Näst så fäst andra delen av titanskruven, som kommer att sitta närmast din nya tand.

4

Din nya tand appliceras

Sist men inte minst fäster vi ditt implantat, och du är redo att visa upp ditt nya leende för världen.

Så går det till med Martin Nabatti


Vi vill att våra implantat ska vara tillgängliga för alla.

Alla bör ha rätt till en god hälsa oavsett inkomst. Ingen ska behöva avstå från förebyggande, nödvändig eller estetisk tandvård på grund av ekonomiska skäl. Därför erbjuder vi ett förmånligt fastpris för alla våra implantatbehandlingar. Dessutom erbjuder vi räntefri fastpris-finansiering per månad.

”Vi vill inte att något ska stå i vägen för att våra patienter ska söka den vård de behöver.” – Mazdak Eyrumlu, Leg. tandläkare & grundare av Happident.


Fast månadspris

300 kr / mån


Totalpris (ett implantat inklusive krona)

16.495 kr


Fyra anledningar till varför du bör välja HappiImplants

Choose smart. Choose happi.


1

I jämförelse med andra alternativ som till exempel löstagbara proteser, så sitter tandimplantat fast i käkbenet och har en betydligt längre livslängd.


2

I och med att tandimplantat fästs i ditt käkben, behöver du inte tänka på dem i vardagen på samma sätt som du skulle med en protes.


3

Vi på Happident erbjuder kvalitativ tandvård och är därmed stolta att kunna erbjuda livstidsgaranti på våra implantat skruvar.


4

Tandimplantatet skadar inte omkringliggande tänder, tillskillnad från bro/brygga där man måste slipa ned granntänder för att ha dessa som stödpunkter.


Vi finns i Sveriges storstäder

Vi finns belägna centralt i 7 olika storstäder, så att du smidigt kan ta dig till och ifrån kliniken.

Se lediga tider

Vill du veta mer?


Boka en konsultation direkt eller fyll i blanketten så kontaktar vi dig. Vi svarar även på dina frågor och lyssnar på dina önskemål.

Du får även tillgång till exklusiva erbjudanden, tandskötselråd och våra senaste nyheter.

Ta reda på om du är en kandidat för HappiImplants

Fördelen med att välja en Happident tandläkare

Att gå till en tandläkare som har lång och gedigen erfarenhet av implantat är din bästa garanti för ett lyckat och hållbart slutresultat. Våra erfarna tandläkare och specialister har gjort tandimplantat till flera tusen nöjda patienter, och vet vad patienterna eftersöker inför, under, och efter behandling. Välj Happident för en trygg och hållbar behandling.

  • 30 års erfarenhet
  • Över 10.000 utförda implantatbehandlingar
  • Våra tandläkare har gedigen utbildning inom tandimplantat

Dr. Masood Kazeminya

Tandläkare
på Happident Gårda

mhbjkhvjk

Dr. Mehdi Moghaddam

Tandläkare
på Happident Borås

test 123

Dr. Martin Nabatti

Tandläkare
på Happident Gamlestaden


Mer information

Vi jobbar exklusivt med Neoss som är världsledande inom innovativa implantatbehandlingar.


HappiImplants ingår i högkostnadsskyddet, läs mer på Försäkringskassans hemsida.De vanligaste frågorna om HappiImplants

Det kan kännas lite under behandlingen, men de flesta vittnar för att känns mycket mindre än vad de trodde. Efter att behandlingen är klar och ditt implantat ska läka, så kan det kännas lite ömt.

Det är olika från patient till patient. Det kan till exempel tillkomma steg till behandlingen om tandläkaren behöver avlägsna tänder inför behandlingen, olika patienter har olika läketider, och så tar behandlingen längre tid om du behöver fler implantat. Uppskattningsvis så kan läketiderna gå från några månader upp till ett år.

Ja, tandimplantat ingår i högkostnadsskyddet och är ersättningsberättigad från försäkringskassan.

Nej, vi söver inte ner patienter inför att fästa ett tandimplantat. Däremot kan vi bistå med lugnande sedering efter individuell bedömning.

Du kan när som helst under din avbetalningsperiod betala in ett större belopp (eller hela beloppet), precis som det passar dig.

Inom tandvården säger vi aldrig ”för evigt”, men implantat kan hålla i många, många år om patienten förblir frisk, inte röker och fortsätter med regelbundna besök till tandläkaren enligt rekommendation.

Tandimplantat är ett populärt sätt att ersätta förlorade tänder på. Ingreppet kan vara förenat med vissa generella risker när det gäller kirurgiska ingrepp såsom värk, svullnad och blåmärken. Dessa biverkningar går över oftast av sig själv inom några dagar efter ingreppet.

Implantatbehandlingar har en mängd olika fördelar och har förändrat livet på tusentals av våra patienter.