Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Letar du efter stans bästa tandläkare? Då kan du med fördel vända dig till oss på Happident. Vi tillhandahåller privat tandvård av hög kvalitet i flera de största svenska städerna och du kan enkelt boka in en tid hos oss här i vår webbplats. Vi erbjuder inte bara duktiga tandläkare i Sverige, vi ger dig även konkurrenskraftiga priser och möjligheten att boka sista-minuten-tider till ett mycket rabatterat pris. Vi är anslutna till försäkringskassan vilket innebär att du kan utnyttja ditt Tandvårdsstöd som betalning vid besök på våra kliniker. Oavsett vilken typ av behandling du vill boka eller vilken typ av tandvård du är i behov av är du varmt välkommen att vända dig till oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig till en bättre munhälsa!

Läs mer ↴

Privat tandläkare för dig i storstaden…

Vi på Happident är stolta över att vara den största tandvårdskedjan runt om i Sveriges storstäder. Våra tandläkare finns på plats i både Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med flera kliniker i varje stad, där vi erbjuder ett brett utbud av behandlingsalternativ för alla typer patienter.

Klustermodellen går ut på att förvärva och integrera ett flertal kliniker inom ett geografiskt avgränsat område, i det här fallet de fyra största svenska storstäderna. De olika klinikerna arbetar både allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandsköterskor, tandtekniker och tandhygienister. Modellen gör det möjligt att samla all denna kompetens under ett och samma tak. Detta ger patienterna fler alternativ och ökar även flexibiliteten och tillgängligheten, inte minst genom att patienterna erbjuds längre öppettider och har möjlighet att boka sina besök hos en privat tandläkare online. Patienterna har även möjlighet att snabbt få vård vid akuta ärenden genom att vända sig till en kompetent tandläkare mitt i city.

Happident ägs av företagets grundare, den legitimerade tandläkaren Mazdak Eyrumlu. En av de största fördelarna med att vara ett privatägt företag är att verksamheten kan drivas utan stora avkastningskrav och kortsiktiga åtgärder för att skapa mer värde åt ägarna. Genom att äga samtliga kliniker kan Happident ta ett helhetsansvar för sina patienter istället för att tvingas remittera patienter till utomstående specialister med långa väntetider.

…till konkurrenskraftiga priser

Kostnaden är det som i många fall avgör om en patient väljer en privatklinik före en annan typ av klinik. Vi på Happident har möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser, inte minst tack vare att verksamheten är privat ägd, vilket gör det lättare att skapa effektiva processer och rutiner.

Det är dock inte bara de konkurrenskraftiga priserna som är hemligheten till vår framgång. Vi är måna om att skapa välkomnande miljöer och förse våra tandläkare med den modernaste utrustningen för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service till våra patienter. Enligt SKI, Svenskt Kvalitetsindex, ligger den privata tandvården på ett betydligt högre värde för kundnöjdhet jämfört med exempelvis Folktandvården.

Genom att verksamheten ägs och drivs av en tandläkare som genuint bryr sig om patienterna kan den kedjan Happident lägga ett större fokus på att skapa mervärde för både patienter och den egna personalen.

Bra för dig som behöver tandläkare snabbt

Det finns många tillfällen då du kan behöva en tandläkartid relativt snart eller också så fort det bara går. Du kanske har en inflammerad tand som värker eller har råkat ramla och skadat en eller flera tänder.

Vi på Happident erbjuder förmånliga sista-minuten-tider för dig som kan boka med kort framförhållning till ett rabatterat pris. De exakta priserna och tiderna beror helt på vilken stad det gäller och vilken behandling du önskar boka, men gemensamt är alltså att sista-minuten-bokningarna har ett lägre pris än de vanliga undersökningarna. Möjligheten att kunna boka in en tandvårdsundersökning med kort varsel och till ett lägre pris än vanligt är en uppskattad del av vår verksamhet. Tänk dock på att våra sista-minuten-bokningar inte går att omboka!

Du kan även vända dig till oss på Happident när du behöver akut tandvård. Det kan behövas när du känner av svår tandvärk, akuta ilningar eller obehag av något slag. Vi tar hand om dina skadade tänder, fixar snabba lagningar och ser till att lösa just dina tandvårdsrelaterade problem så fort som möjligt. Vi erbjuder både traditionella bedövningar och bedövningar av ”mer skonsammare” slag.

Vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda en akut tid redan samma dag och ser alltid till att erbjuda en skräddarsydd behandling för just dina akuta behov. När du behöver en tandläkare akut är du varmt välkommen att höra av dig till oss och du kan boka både sista-minuten-tider och akuta tandvårdsbesök på vår webbplats. Notera att våra kliniker erbjuder olika öppettider och att vissa har helgöppet och även detta kan du kika närmare på under respektive klinik på vår webbplats.

Välkommen till moderna tandvårdskliniker

Vi på Happident erbjuder tandvårdskliniker med toppmodern utrustning. Vi är även måna om att alla våra lokaler ska vara så välkomnande och fräscha som möjligt för att öka trivseln bland både kunder och personal. Våra duktiga tandläkare genomgår kontinuerliga utbildningar för att alltid vara väl insatta i de senaste teknikerna och behandlingarna inom tandvården. På många av våra kliniker jobbar även flerspråkig personal som kan hjälpa dig som inte har svenska som modersmål.

Genom oss får du tillgång till ett stort utbud av behandlingar. Vi erbjuder alltifrån basundersökningar till akuta, kompletterande och omfattande undersökningar. Du kan även välja om undersökningen ska utföras av en tandläkare eller tandhygienist. Vi kan även erbjuda konsultation, exempelvis för specialisttandvård.

Skulle vi upptäcka en sjukdom eller något annat besvär som rör munhälsan kan vi erbjuda dig flera typer av behandlingar. Vi utför egna undersökningar, biopsier m.m. och vi kan även utföra smärt- eller sjukdomsbehandlande åtgärder, både mindre och av mer omfattande åtgärder. Genom oss får du tillgång till specialister inom olika tandvårdsområden, exempelvis parodontologi (tandlossningssjukdomar), rekonstruktiv kirurgi, apikalkirurgi och så vidare. Vi kan både fästa, reparera, byta ut och avlägsna implantat och tandkronor av olika slag. Våra specialisttandläkare hjälper även självklart våra branschkollegor och tar emot remisser från andra tandläkare.

Hos Happident välkomnar vi helt enkelt alla typer av tandvårdsrelaterade problem och ser till att lösa dem på bästa möjliga sätt!

Tandläkare för alla åldrar och situationer

Under en livstid kommer du att behöva besöka en tandläkare många olika gånger. Barn & ungdomar besöker tandläkare för att säkerställa att tänderna utvecklas på rätt sätt och för att få kunskap i hur viktigt det är att borsta tänderna för att upprätthålla en god munhälsa. Även mjölktänder kan få hål och faktum är att de ofta är tunnare än de vanliga tänderna och därmed även känsligare för karies. Även om mjölktänderna kommer att lossna så är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt!

Tids nog träder dina permanenta tänder fram och många utvecklar även ett antal visdomständer. Under ungdomsåren är det vanligt att utföra tandreglerande åtgärder, kanske på grund av att du har för många eller för få tänder, att tänderna har vuxit snett, att tänderna sitter för långt isär och så vidare. Tandställning är då en vanlig åtgärd, men det finns även andra sätt att reglera tänderna så att de sätter sig rakt och snyggt. Estetisk tandvård för vuxna är ett snabbt växande område och intresset är stort. Här arbetar Happident med ledande tekniker från de främsta tillverkarna inom området.

Det är viktigt att borsta tänderna och att upprätta en så god munhälsa som möjligt. Att slarva med tandborstningen eller munhygien kan leda till flera besvär, alltifrån dålig andedräkt till karies, inflammationer eller att vävnaden i tandrotskanalen infekteras eller dör. Alla dessa problem kan förebyggas, men också behandlas eller korrigeras om skadan redan skulle vara skedd. Vid regelbundna tandundersökningar kan du snabbt få reda på om dina tänder har utvecklat karies, något som du även kan märka av på egen hand i form av tandvärk eller ilningar i tänderna.

Vissa problem är dock svåra att undvika. Det kan bero på din individuella munhälsa eller hur just dina tänder sitter placerade i munnen. När du besöker våra kliniker får du en individanpassad behandling, vilket innebär att våra professionella tandläkare lyssnar på dina eventuella problem och genomför en noggrann undersökning för att ta fram rätt behandlingsplan för dig. De hjälper dig även med individuellt anpassade råd för att du själv ska kunna förebygga karies och andra munrelaterade problem. Självklart kan du också kontakt våra kliniker direkt genom att ringa eller eposta.

Oavsett om du är ung eller gammal, kvinna eller man, gravid eller lider av sjukdom är du varmt välkommen in till någon av våra kliniker. Vi ser fram emot att hjälpa dig med bästa möjliga tandvård!

Öppettider

Våra kliniker runt om i landet erbjuder olika öppettider och du kan se dessa under respektive klinik på vår webbplats. De flesta av Stockholmsklinikerna har öppet mellan 8:00 och 17:00 måndag till torsdag, men kan även öppna tidigare och stänga senare under vissa dagar.

I Göteborg har vi generellt öppet mellan 7:30 och 17:00 måndag till torsdag. Fredagar stänger vi vanligtvis lite tidigare och även här kan öppettiderna skilja sig åt mellan de olika klinikerna.

I Malmö har våra kliniker öppet mellan 7:30 och 19:30 måndag till torsdag. Fredagar är det öppet mellan 7:30 och 14:00.

I Uppsala har vi öppet mellan 8:00 och 17:00 måndag och torsdag. Fredagar är det öppet mellan 8:00 och 13:30.

Varmt välkommen till en av våra tandvårdskliniker oavsett var i landet du bor!

Boka tid & sista minuten

Om du vill boka en tid kan du med fördel använda dig av bokningsverktyget på vår webbplats. Du väljer vilken klinik du vill besöka och vilken typ av behandling du önskar – vanlig undersökning, akutundersökning eller tid hos en tandhygienist.

När du har gjort ditt val kan du ange vilket datum och vilken tid som passar dig bäst och om du önskar en speciell tandläkare. Här ser du även våra förmånliga sista-minuten-priser. Dessa är ett bra alternativ för dig som är flexibel och kan komma in till oss med lite kortare varsel. Tänk dock på att dessa bokningar inte kan ombokas eller kombineras med andra erbjudanden!

Vi på Happident ser fram emot att välkomna dig till våra toppmoderna lokaler och hjälpa dig till en ännu bättre munhälsa!

Våra kliniker

Våra priser

Priserna kan variera beroende på ditt årliga belopp och behandlingens längd.

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...