Allmän tandvård och tandvårdstjänster hos Happident

Allmän tandvård

Vill du upprätthålla friska tänder och ett vackert leende? Vänd dig till oss på Happident för trygg och professionell allmäntandvård. Vi brinner för god munhälsa och lägger stort fokus på individanpassad tandvård och att kunna skapa en trygghet och ett högt förtroende hos dig som patient genom kompetent personal och den senaste tekniken. Vårt mål är att du ska känna dig bekväm med din tandläkare och att du får en vård anpassad utifrån just dina önskemål och kliniska förutsättningar.

På våra toppmoderna kliniker runt om i Sverige erbjuder vi allmän tandvård med alltifrån regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, rotfyllningar, tandextraktion och kronor. Vårt team av tandläkare, tandhygienister och övriga tandvårdspersonal besitter många års erfarenhet och är utbildade enligt de senaste behandlingsmetoderna. Välkommen till oss så ser vi till att hjälpa dig till ett friskt och vackert leende!

Läs mer ↴

Vad innebär allmän tandvård?

En god munhälsa är otroligt viktig för att slippa onödig smärta och problem så som karies, tandlossning och munrelaterade sjukdomar. Med rätt tandvård och genom att boka in regelbundna besök hos allmäntandläkare eller tandhygienister skapar du goda förutsättningar för friska tänder. Dessutom minskar risken för kostsamma utgifter som kan uppkomma i samband med tandrelaterade problem som inte upptäckts i tid. Vi på Happident erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom allmän tandvård och hjälper dig att ligga steget före genom att kontrollera hur det står till med din munhälsa.

Vilka typer av behandlingar ingår då i allmäntandvården? Egentligen alla de undersökningar och behandlingar som inte är akuta, specialiserade eller som utförs i rent estetiskt syfte, utan som finns till för att hålla dina tänder friska och rena. Det inkluderar bland annat vanliga undersökningar där vi kontrollerar din muns hälsa, besök hos tandhygienist för råd om förebyggande tandvård eller borttagning av plack, lagning av karies eller tidigare fyllning samt placering av broar och tandkronor. Alla våra undersökningar är helt individanpassade och varje eventuell behandlingsplan är framtagen för att passa just dina förutsättningar. Det ger dig bästa möjliga tandvård och ett slutresultat som håller i många år framöver.

Besök någon av våra kliniker

Happident är en privat tandläkare med flera toppmoderna kliniker i några av Sveriges största städer – Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Där välkomnas du av erfaren och välutbildad personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska känna dig trygg och säker och som hjälper dig att få en nära inblick i hela processen. Dessutom är vårt mål att erbjuda professionell tandvård till ett konkurrenskraftigt pris då vi tycker att en god munhälsa ska vara möjligt för alla. På vår webbplats kan du enkelt se lediga tider för olika typer av behandlingar och också till vilka priser de finns tillgängliga. Har du möjlighet att komma till oss med kort varsel kan du dessutom boka någon av våra sista-minuten-tider till en mycket rabatterat kostnad. Välkommen att boka en tid för allmän tandvård hos oss och se det som en god investering i att skapa och upprätthålla en bra munhälsa. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...