Specialisttandvård - Professionell behandling hos Happident

Specialisttandvård

Efter att vi har utfört en noggrann undersökning av dina tänder och din mun så förklarar vi för dig alla alternativ som är kliniskt genomförbara och de för- och nackdelar som finns med respektive behandling. Detta skall möjliggöra att du som patient ska kunna ta ett beslut om den behandling du önskar ha utifrån den professionella information och rådgivning du har fått. Genom Happidents unika “klustermodell” och starka samarbete mellan våra kliniker så kan vi erbjuda dig en skräddarsydd behandlingsplan som är helt anpassad till dig utifrån dina kliniska förutsättningar och önskemål.

Detta kan innebär mer komplicerade behandlingar där du kan remitteras till våra specialister eller nischtandläkare som har en bredare kompetens och erfarenhet inom ett specifikt område. Detta kan vara allt från implantatbehandlingar, tandreglering, mer komplicerade fall av rotbehandlingar, behandlingar mot tandlossning men även käkledsbehandlingar och större estetiska och protetiska behandlingar. Happident har några av de mest erfarna och kompetenta specialisterna och nischtandläkarna i Sveriges storstäder. Genom vår “hub” klinik i Happidents verksamma regioner, Stockholm Göteborg, Malmö och Uppsala är du alltid nära till dessa klinker och dessa typer av behandlingar.

Du kan bli remitterad via din tandläkare men du kan även själv söka dig direkt till oss. Vi tar även gärna remisser från din tandläkare även om hen arbetar utanför Happident och i dessa fall utför vi just den behandling du har blivit remitterad till oss för.

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...