Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Pal

HappiPal. Trevliga, kompetenta, snabba så inget att klaga på. Jämför man med FTV är det som dag och natt.

Läs mer

Kerstin

Ringde Happident i morse om en tappad krona. Fick akuttid redan samma dag med proffsigt åtgärdade Tack Happident för snabb hjälp. ❤️❤️ Kerstin

Läs mer

Diana

Hela teamet på Happident Västra hamnen är professionella och har ett underbart trevligt bemötande. Jag känner verkligen att de lyssnar på en och gör ett jättebra jobb.

Läs mer

Snjezana

Väldigt trevligt bemötande vid receptionen, ännu trevligare bemötande av tandhygienisten. Jag är jättenöjd med utfört undersökning, rensning och putsning, dvs hela resultatet. Fick bra råd, tips för speciellt tandborste och mellan borstarna.

Läs mer

Linda

Jag upplevde att både tandläkaren och tandsköterskan bemötte mig väldigt respektfullt och varmt. Jag var orolig innan besöket, då mina tänder är i väldigt dåligt skick pga tidigare missbruk. Sköterskan höll mig i handen❤️

Läs mer

Iman

Riktigt vänligt och professionellt bemötande. Så under personal att jag vill skicka boxar med choklad till. Väldigt förstående och vänliga att jag saknar ord. Från att jag steg in till att jag lämnade så kände jag mig så väl omhändertagen. Absolut bästa tandläkarbesöket som jag har varit på någonsin.

Läs mer

Carina

Tryggt och kompetent. Tandläkaren förklarade även mycket pedagogiskt och tydligt. Grymt trevlig personal! Hit vill jag komma tillbaka! /Carina

Läs mer

Emma

Superhärligt och professionellt bemötande från tandläkaren. Hon kändes kunnig och förstående vilket fick mig att känna mig otroligt trygg.

Läs mer

Anton

Malmös bästa tandläkarklinik. Besöket hos Martin med tandsköterska var något extra nämnvärt! Professionella, flexibla, snabba och oerhört tillmötesgående. Rekommenderas verkligen, tack!

Läs mer