Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Akut tandvård: Priser och kostnader

Vad innebär akut tandvård?

Att drabbas av en tandvärk eller en skadad tand kan vara både smärtsamt och stressande. Akut tandvård är till för dig som snabbt behöver hjälp med tandproblem som inte kan vänta. Hos oss på Happident förstår vi vikten av att snabbt få tillgång till tandvård när olyckan är framme eller smärtan blir outhärdlig. Vi erbjuder akut tandvård med hög tillgänglighet och kompetens för att du ska kunna få lindring och behandling så snabbt som möjligt.

Vi vet att en akut tandvärk kan uppkomma när som helst, därför strävar vi efter att alltid ha tider tillgängliga för dig som behöver akut hjälp. Vårt mål är att du ska kunna känna dig trygg i vetskapen om att vi finns här för att ta hand om dig och dina tänder, oavsett situation.

Genomsnittliga kostnader för akut tandvård

Kostnaden för akut tandvård kan variera beroende på vilken typ av behandling som behövs. Vi på Happident strävar efter att vara transparenta med våra priser och vill att du som patient ska känna dig informerad om eventuella kostnader. Generellt sett kan en akut undersökning innebära en kostnad, till vilken sedan kostnaden för den behandling som behövs läggs till.

Det är viktigt att komma ihåg att en tidig behandling ofta kan förhindra mer omfattande och därmed dyrare åtgärder i framtiden. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en mer exakt prisuppgift baserat på ditt specifika behov. På Happident får du en akutundersökning för 795 kr.

Faktorer som påverkar priset på akut tandvård

Det finns flera faktorer som kan påverka kostnaden för akut tandvård. Typen av behandling som krävs är den mest uppenbara faktorn – en enkel lagning kommer naturligtvis att kosta mindre än en mer komplicerad rotfyllning eller ett tandutdrag.

Vi på Happident vill att du ska känna dig trygg med att du får rätt behandling till rätt pris. Därför är vi alltid tydliga med vad behandlingen innebär och vilka kostnader som kan tillkomma. Vi hjälper dig också att navigera i tandvårdsförsäkringens regler och bidrag, för att minimera din egen kostnad.

Finansieringsalternativ och tandvårdsförsäkring

Vi förstår att oväntade tandvårdskostnader kan vara en ekonomisk utmaning. Därför erbjuder vi på Happident olika finansieringsalternativ för att underlätta för dig. Vi samarbetar med kreditinstitut som kan erbjuda dig möjligheten att dela upp betalningen över tid. Dessutom kan du ha rätt till ersättning från den allmänna tandvårdsförsäkringen, vilket kan täcka en del av kostnaden för akut tandvård.

Vi hjälper dig gärna att förstå vilka bidrag och försäkringar du kan utnyttja för att minska din kostnad. Vårt team är väl insatta i de regler som gäller och kan ge dig råd om hur du på bästa sätt kan planera din ekonomi i samband med tandvårdsbehandlingar.

Varför välja Happident för akut tandvård?

Att välja rätt tandvårdsklinik för akut tandvård är avgörande för att få bästa möjliga behandling och service. På Happident sätter vi patientens behov i första rummet. Våra tandläkare och tandsköterskor är erfarna och har den expertis som krävs för att hantera alla typer av akuta tandvårdsfall. Vi använder modern utrustning och metoder för att säkerställa att du får den vård du behöver, när du behöver den.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en varm och välkomnande miljö där du som patient kan känna dig trygg och omhändertagen. Vår professionella personal är här för att lyssna på dina behov och besvara dina frågor. Vi arbetar för att göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt, med fokus på din hälsa och ditt välbefinnande.

Att tänka på inför ditt akutbesök

Innan du besöker oss för akut tandvård är det bra att förbereda dig genom att samla information om din nuvarande hälsosituation och eventuella tidigare tandvårdsbehandlingar. Detta hjälper oss att snabbt förstå din situation och ge dig den bästa möjliga vård. Om du har tandvårdsförsäkring, ta med nödvändiga dokument så att vi kan hjälpa dig att ansöka om ersättning.

Vi på Happident vill att ditt akutbesök ska vara så effektivt och stressfritt som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar inför ditt besök. Vi är här för att hjälpa dig genom varje steg på vägen mot en bättre tandhälsa.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu