Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantatpriser och jämförelser

Välkommen till Happident! Vi förstår att tandimplantat kan vara en stor investering och att det är viktigt att ha all information innan man tar ett beslut. I denna artikel kommer vi att gå igenom tandimplantatpriser och jämförelser för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Vad påverkar priset på tandimplantat?

Priset på tandimplantat kan variera beroende på flera faktorer. En av de största faktorerna är vilken typ av implantat som används. Hos Happident använder vi oss av Neoss, som är världsledande inom innovativa implantatbehandlingar. Detta säkerställer att du får högsta kvalitet och hållbarhet.

Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar antalet implantat som behövs, komplexiteten av ingreppet och eventuella ytterligare behandlingar som kan krävas, såsom tandutdragning eller benförstärkning. Det är också viktigt att komma ihåg att varje patient är unik, och därför kan behandlingsplanen och kostnaden variera.

Genomsnittliga kostnader för tandimplantat

Generellt sett kan kostnaden för ett enskilt tandimplantat i Sverige ligga mellan 15 000 och 30 000 kronor. Detta inkluderar vanligtvis själva implantatet, kronan och eventuella förberedande behandlingar. Hos Happident erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningsalternativ för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Det är också viktigt att notera att tandimplantat ingår i högkostnadsskyddet och är ersättningsberättigat från Försäkringskassan. Detta kan hjälpa till att minska den totala kostnaden för behandlingen. För mer information om högkostnadsskyddet, besök Försäkringskassans hemsida.

Fördelar med att välja Happident för dina tandimplantat

Att välja rätt klinik för dina tandimplantat är avgörande för ett lyckat resultat. Hos Happident har vi över 30 års erfarenhet och har utfört över 10 000 implantatbehandlingar. Våra erfarna tandläkare har gedigen utbildning inom tandimplantat och vet vad som krävs för att du ska känna dig trygg och nöjd med din behandling.

Vi strävar efter att erbjuda en trygg och hållbar behandling i en trevlig och modern miljö. Våra kliniker är utformade för att skapa en avslappnad atmosfär, och vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att du ska kunna få all information du behöver innan du bestämmer dig.

Vanliga frågor om tandimplantat

Det är naturligt att ha frågor och funderingar kring tandimplantat. En vanlig fråga är om det gör ont att få ett implantat. Under själva ingreppet kan det kännas lite, men de flesta vittnar om att det känns mycket mindre än vad de trodde. Efter behandlingen kan det kännas lite varmt och svullet, men detta går oftast över inom några dagar.

En annan vanlig fråga är hur länge ett tandimplantat håller. Inom tandvården säger vi aldrig ”för evigt”, men implantat kan hålla i många, många år om patienten förblir frisk, inte röker och fortsätter med regelbundna besök till tandläkaren enligt rekommendation.

Öppettider och tillgänglighet

För att passa våra patienters behov har vi öppet under vardagar, med vissa tillgängliga tider på kvällar och helger. Detta gör det enklare för dig att boka en tid som passar ditt schema. Vi förstår att livet kan vara hektiskt, och vi strävar efter att göra din tandvårdsupplevelse så smidig som möjligt.

Våra kostnadsfria konsultationer ger dig möjlighet att diskutera dina behov och få en skräddarsydd behandlingsplan utan att känna någon ekonomisk press. Vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Slutsats

Att investera i tandimplantat är ett stort beslut, men med rätt information och stöd kan det vara en livsförändrande upplevelse. Hos Happident är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativ vård i en trygg och välkomnande miljö. Vi hoppas att denna artikel har gett dig en klarare bild av vad du kan förvänta dig när det gäller tandimplantatpriser och jämförelser.

För mer information om våra tjänster och priser, besök vår hemsida eller boka en kostnadsfri konsultation idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ditt bästa leende!

För mer information om våra andra tjänster, besök gärna våra sidor om HappiBraces: En bekväm tandställning, Pris för tandställning, Vanliga frågor om tandställning för barn, Tandställning och talproblem, och Fördelar med tandställning för barn.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu