Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Pris för tandställning

Investeringen i ett leende

Välkommen till Happident, där vi förstår att ett leende kan öppna dörrar och skapa möjligheter. Att investera i sitt leende är att investera i sitt välbefinnande och självförtroende. En tandställning kan vara en sådan investering, och vi är här för att guida dig genom processen och kostnaderna som är involverade.

Vi tror på transparens och vill att du ska känna dig trygg i ditt beslut. Därför erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina behov och önskemål. Detta är ett tillfälle för dig att få svar på dina frågor och för oss att förstå din unika situation.

Varierande kostnadsfaktorer

Kostnaden för en tandställning kan variera beroende på flera faktorer. Det handlar inte bara om typen av tandställning, utan också om behandlingens längd och komplexitet. Vi på Happident strävar efter att ge dig en skräddarsydd behandlingsplan som reflekterar dina individuella behov.

Under din kostnadsfria konsultation kommer vi att diskutera de olika alternativen och vad de innebär för just dig. Vårt mål är att du ska känna dig informerad och bekväm med de val som finns tillgängliga.

Flexibla betalningsalternativ

Vi förstår att ekonomin spelar en viktig roll när det kommer till tandvård. Därför erbjuder vi flexibla betalningsalternativ för att göra det lättare för dig att få den vård du behöver. För att underlätta för dig erbjuder vi delbetalning på 300 kr per månad, med en initial direktbetalning på 2 995 kr. Alternativt kan du välja att betala totalt 32 995 kr.

Under din konsultation kommer vi att diskutera de olika betalningsplanerna och hitta en lösning som passar din specifika budget. Vårt mål är att göra tandvård tillgänglig och överkomlig för alla våra patienter.

Öppettider som passar dig

Vi vet att livet kan vara hektiskt, och det är inte alltid lätt att hitta tid för tandvårdsbesök. Därför har vi öppettider under vardagar och erbjuder även vissa tider på kvällar och helger. Detta för att du ska kunna boka in din behandling när det passar dig bäst.

Att ta steget mot en tandställning är en viktig beslut, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Vår mottagning är här för att ge dig den vård och service du behöver, på de tider som passar dig.

En behandling anpassad för dig

Varje leende är unikt, och därför är varje behandlingsplan vi skapar personligt anpassad. Vi tar hänsyn till dina önskemål, din livsstil och dina förväntningar för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen.

Med vår kostnadsfria konsultation får du en tydlig bild av vad behandlingen innebär och hur vi kan hjälpa dig att uppnå det leende du önskar. Vi är här för att stötta dig genom hela processen, från första besöket till det slutgiltiga resultatet.

Avslutande tankar

Att välja en tandställning är ett stort beslut, och vi på Happident är här för att stödja dig genom varje steg. Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig vård och service som gör din resa mot ett vackrare leende så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Kom ihåg att din första konsultation är helt kostnadsfri. Det är ett perfekt tillfälle för dig att lära känna oss och för oss att förstå hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till Happident och att tillsammans arbeta mot ett leende som du kan vara stolt över.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu