Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Vuxen tandställning: Behandlingstider och resultat

Varför välja tandställning som vuxen?

Att välja tandställning som vuxen kan kännas som ett stort steg, men det är ett beslut som kan förbättra både ditt leende och din munhälsa. Många vuxna väljer att korrigera sina tänder för att öka sitt självförtroende och för att undvika framtida tandproblem. På Happident erbjuder vi moderna och diskreta lösningar som passar vuxnas behov.

En av de största fördelarna med att välja tandställning som vuxen är att teknologin har utvecklats enormt. Idag finns det osynliga alternativ som HappiBraces, som är både bekväma och effektiva. Läs mer om fördelarna med osynlig tandställning på vår sida Osynlig tandställning fördelar.

Behandlingstider för vuxna

Behandlingstiden för tandställning varierar beroende på individens specifika behov och vilken typ av tandställning som används. Generellt sett kan behandlingstiden för vuxna variera från några månader till ett par år. På Happident strävar vi efter att göra behandlingen så snabb och effektiv som möjligt.

Med HappiBraces kan du förvänta dig en behandlingstid på mellan 6 och 18 månader, beroende på komplexiteten av ditt fall. Vår avancerade teknik och våra erfarna ortodontister säkerställer att du får bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid. Läs mer om HappiBraces på vår sida HappiBraces: En bekväm tandställning.

Förväntade resultat

Resultaten av en tandställningsbehandling kan vara livsförändrande. Förutom att få ett rakare och mer estetiskt tilltalande leende, kan du också förvänta dig förbättrad munhälsa. Raka tänder är lättare att rengöra, vilket minskar risken för karies och tandköttssjukdomar.

På Happident är vi stolta över de fantastiska resultat våra patienter uppnår. Många av våra patienter rapporterar att de ser märkbara förbättringar redan efter några veckor. För att läsa mer om vad du kan förvänta dig, besök vår sida om Osynlig tandställning för vuxna.

Kostnadsfri konsultation

Vi på Happident förstår att beslutet att skaffa tandställning är stort. Därför erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där du kan få all information du behöver. Under konsultationen gör vi en 3D-skanning av dina tänder och skapar en personlig behandlingsplan för dig.

Vår klinik är öppen under vardagar, med vissa tillgängliga tider på kvällar och helger för att passa dina behov. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta det första steget mot ett vackrare leende. Läs mer om fördelarna med en tandundersökning på vår sida Vilka är fördelarna med tandundersökning?.

Eftervård och retention

Efter att din behandling är avslutad är det viktigt att bibehålla dina nya, raka tänder. Detta görs vanligtvis med hjälp av retainers, som är skenor i ett hårdare plastmaterial. Dessa hjälper till att hålla tänderna på plats och förhindrar att de flyttar sig tillbaka till sina ursprungliga positioner.

Vi på Happident erbjuder olika typer av retainers beroende på dina behov. Vår personal kommer att ge dig all nödvändig information och stöd för att säkerställa att dina tänder förblir raka och vackra. För mer information om våra produkter, besök vår sida om Osynlig tandställning för tonåringar.

Sammanfattning

Att välja tandställning som vuxen är ett beslut som kan förbättra både ditt leende och din munhälsa. Behandlingstiderna varierar, men med moderna lösningar som HappiBraces kan du förvänta dig snabba och effektiva resultat. Vi på Happident är här för att stödja dig genom hela processen, från kostnadsfri konsultation till eftervård.

Besök vår hemsida för att boka din kostnadsfria konsultation och ta det första steget mot ett vackrare leende. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra kliniker och hjälpa dig att uppnå de resultat du drömmer om.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu