Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Vuxen tandställning: Vanliga frågor och svar

Att överväga tandställning som vuxen kan väcka många frågor och funderingar. På Happident är vi här för att hjälpa dig genom hela processen och svara på alla dina frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna om vuxen tandställning för att ge dig en tydlig och informativ översikt.

Varför välja tandställning som vuxen?

Det är aldrig för sent att få det leende du alltid har drömt om. Många vuxna väljer att skaffa tandställning för att korrigera sneda tänder, bettfel eller andra tandproblem som kan påverka både utseende och munhälsa. En rak tandrad kan förbättra ditt självförtroende och göra det lättare att hålla tänderna rena och friska.

På Happident erbjuder vi moderna och diskreta lösningar som HappiBraces, en osynlig tandställning som är både bekväm och effektiv. Läs mer om HappiBraces och hur det fungerar på vår sida: HappiBraces: En bekväm tandställning.

Hur påverkar tandställning talet?

En vanlig oro bland vuxna som överväger tandställning är hur det kan påverka talet. Det är normalt att uppleva en viss påverkan på talet i början av behandlingen, men detta är oftast tillfälligt. De flesta patienter vänjer sig snabbt vid sin tandställning och talet återgår till det normala inom några dagar till veckor.

För mer information om hur tandställning kan påverka talet och vad du kan göra för att anpassa dig, besök vår sida: Tandställning och talproblem.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden varierar beroende på dina specifika behov och vilken typ av tandställning du väljer. Generellt sett kan en behandling med HappiBraces ta mellan 6 och 18 månader. Under din kostnadsfria konsultation hos oss på Happident kommer vi att göra en noggrann bedömning och ge dig en uppskattning av behandlingstiden.

Vi erbjuder flexibla öppettider på våra kliniker, inklusive vissa kvällar och helger, för att passa dina behov. Boka din kostnadsfria konsultation idag och få en personlig behandlingsplan: HappiBraces – 10,000 nöjda patienter.

Vad kostar en tandställning?

Kostnaden för tandställning kan variera beroende på behandlingens omfattning och vilken typ av tandställning du väljer. På Happident erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningsalternativ för att göra det möjligt för alla att få den behandling de behöver. Vår konsultation är alltid kostnadsfri, och vi ger dig en tydlig prisuppgift innan du bestämmer dig.

För mer detaljerad information om priser, besök vår sida: Pris för tandställning.

Vilka typer av tandställningar finns tillgängliga?

Det finns flera olika typer av tandställningar att välja mellan, beroende på dina behov och preferenser. På Happident erbjuder vi bland annat HappiBraces, en osynlig tandställning som är populär bland både vuxna och tonåringar. Den är diskret, bekväm och effektiv, vilket gör den till ett utmärkt val för många.

För tonåringar som vill ha en osynlig lösning, kan du läsa mer om våra alternativ här: Osynlig tandställning för tonåringar.

Hur fungerar en konsultation hos Happident?

Din resa mot ett vackrare leende börjar med en kostnadsfri konsultation hos oss på Happident. Under konsultationen gör vi en 3D-skanning av dina tänder och käke för att skapa en exakt digital visualisering. Detta besök är smärtfritt och utan förpliktelser.

Efter skanningen granskar en legitimerad ortodontist ditt fall och skapar en personlig behandlingsplan. Du får se en 3D-simulering av hur dina tänder kommer att flyttas och det förväntade resultatet. Boka din kostnadsfria konsultation idag: HappiBraces: En bekväm tandställning.

Vi på Happident är här för att göra din tandregleringsresa så smidig och bekväm som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller vill boka en tid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ditt drömleende!

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu