Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandställning och utseende

Att ha en tandställning kan vara en stor förändring i ens liv, både funktionellt och estetiskt. Många undrar hur en tandställning påverkar deras utseende och om det är värt investeringen. På Happident är vi här för att hjälpa dig förstå hur tandställningar kan förbättra både ditt leende och ditt självförtroende.

Hur tandställningar påverkar ditt utseende

En av de mest uppenbara fördelarna med att använda tandställning är att den kan rätta till sneda eller ojämna tänder. Detta kan leda till ett mer symmetriskt och estetiskt tilltalande leende. Många av våra patienter rapporterar att de känner sig mer självsäkra och nöjda med sitt utseende efter att ha genomgått en tandregleringsbehandling.

Förutom att förbättra tändernas utseende kan en tandställning också påverka ansiktets övergripande struktur. Genom att justera bettet och tändernas position kan käklinjen och ansiktsprofilen förbättras, vilket ger ett mer balanserat och harmoniskt utseende.

Osynliga tandställningar: Ett diskret alternativ

För dem som är oroliga över hur en traditionell tandställning kan påverka deras utseende, erbjuder vi på Happident osynliga tandställningar som HappiBraces. Dessa är nästan osynliga och ger samma effektiva resultat som traditionella tandställningar utan att vara lika synliga.

Osynliga tandställningar är särskilt populära bland vuxna som vill rätta till sina tänder utan att det påverkar deras professionella eller sociala liv. Läs mer om skillnaderna mellan osynliga och vanliga tandställningar på vår sida Osynlig tandställning vs vanlig tandställning.

Fördelar med tandställning

Förutom de estetiska fördelarna finns det många funktionella fördelar med att använda tandställning. En korrekt tandställning kan förbättra bettfunktionen, minska risken för tandköttssjukdomar och karies, och till och med lindra käkledsproblem.

Att ha raka tänder gör det också lättare att rengöra dem ordentligt, vilket bidrar till bättre munhälsa på lång sikt. För mer information om fördelarna med tandställning, besök vår sida Fördelar med tandställning.

Tandställning och sport

En vanlig oro bland aktiva individer är hur en tandställning kan påverka deras deltagande i sporter. På Happident erbjuder vi lösningar som är både säkra och bekväma för idrottare. Våra osynliga tandställningar är designade för att minimera risken för skador och obehag under fysisk aktivitet.

För att lära dig mer om hur tandställningar kan integreras i en aktiv livsstil, besök vår sida Tandställning och sport.

Kostnad och betalningsalternativ

Vi på Happident förstår att kostnaden för tandreglering kan vara en stor faktor för många. Därför erbjuder vi flexibla betalningsalternativ för att göra behandlingen mer tillgänglig. Vårt HappiBraces – Day Package kostar 300 kr/mån eller totalt 29.995 kr. För dem som föredrar att bära tandställningen endast på natten, erbjuder vi HappiBraces – Night Package för 300 kr/mån (med en direktbetalning på 2.995 kr) eller totalt 32.995 kr.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa behandlingar till överkomliga priser, så att alla kan uppnå sitt drömleende. För mer information om våra erbjudanden, besök vår sida HappiBraces erbjudande.

Kostnadsfri konsultation och öppettider

För att göra det enkelt för dig att komma igång med din tandregleringsresa, erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Under denna konsultation gör vi en 3D-skanning av dina tänder och skapar en personlig behandlingsplan för dig. Detta besök är helt gratis och utan förpliktelser.

Våra kliniker är öppna under vardagar, med vissa tillgängliga tider på kvällar och helger för att passa dina behov. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta det första steget mot ett vackrare leende.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra moderna och bekväma kliniker. För att boka en tid, besök vår sida HappiBraces.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu