Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Allt du behöver för din munhälsa

Börja med en undersökning

Vi erbjuder alla olika typer av behandlingar för att uppfylla dina behov och önskemål angående dina tänder. För att kolla vidare vilken behandling som är bäst för just dina tänder så gör vi först en noggrann undersökning av din munhälsa. En undersökning bokar du enkelt via vår hemsida eller ringa till din önskad klinik.

 

 

Sedan utformar vi din behandling utifrån dina behov

Alla våra undersökningar är helt individanpassade och varje eventuell behandlingsplan är framtagen för att passa just dina förutsättningar. Det ger dig bästa möjliga tandvård och ett slutresultat som håller i många år framöver. Välkommen att boka en tid för allmän tandvård hos oss.

 

 

Dessa behandlingar erbjuder vi

Alla dessa behandlingar bokar du som ”undersökning” då vi behöver ta en närmare titt på dina tänder för att säkerställa att du får rätt behandling som passar bäst för just din munhälsa.


Skalfasader och Porslinlaminat

Vi använder oss endast av moderna metoder och fasader av högsta, kvalitativa porslinlaminat. Det gör att du får ett vackert leende som håller, utan att du får ett större behov av tandvård än tidigare.


Kronor och Broar

Vanliga metoder för att ersätta en eller flera skadade tänder inkluderar kronor och broar. Dessa liknar och fungerar som vanliga tänder. En krona används för att täcka och reparera en enstaka tand, medan en bro används för att ersätta flera tänder samtidigt.


Proteser

Proteser är avtagbara ersättningar för förlorade tänder, vilket innebär att de kan tas ut och sättas tillbaka i munnen. Detta är även ett alternativ till implantat om man inte vill genomgå en operation.


Rotfyllningar

Rotfyllning utförs oftast när en tand har påverkats av karies och resulterat i en infekterad eller inflammerad pulpa. Vid en rotfyllning avlägsnar tandläkaren tandens mjukvävnad och fyller sedan rotkanalen för att förhindra att nya bakterier tränger in i pulpan.


Airflow / Brush-up

Ett skonsammare alternativ till tandblekning är Airflow, som genomförs av en legitimerad tandhygienist. Det är en effektiv och helt smärtfri metod som använder polering för att fräscha upp munnen och ge ett vitare leende.


Borttagning av tandsten och plack

Våra tandhygienister ser till att munnen och tänderna rengörs på ett effektivt och skonsamt sätt. Tandhygienisten skrapar bort tandsten och plack för att förebygga inflammationer i tandköttet och tandlossning, bland annat.

Ett förstaklassigt kliniskt team

Vårt team av tandläkare, tandhygienister och övriga tandvårdspersonal besitter många års erfarenhet och är utbildade enligt de senaste behandlingsmetoderna. Välkommen till oss så ser vi till att hjälpa dig till ett friskt och vackert leende!

 

Tandvårdsrädsla

Vi på Happident arbetar aktivt med att motverka tandvårdsrädsla genom att identifiera den och ta reda på de bakomliggande orsakerna till tandvårdsrädslan. Därefter utformar vi kommande tandvårdsundersökning och behandling så att du ska känna dig trygg och bekväm under och efter ditt besök på våra kliniker.

 

Tandvård hos happident är inte bara smärtfritt, det är ett nöje.