Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.
Letar du efter en professionell tandläkare i Stockholm? Vi på Happident erbjuder flera toppmoderna kliniker i huvudstaden som du kan vända dig till. Vi hjälper dig med både grundläggande undersökningar, avancerad kirurgi och olika typer av specialiserade behandlingar bland annat inom estetisk tandvård. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser och är därför ett utmärkt val för dig som är på jakt efter den modernaste, men också billig tandvård i Stockholm.För närvarande har vi fem kliniker i Stockholm, vilka ligger utspridda både i stans centrala delar och i närliggande kommuner. På våra kliniker kan du få hjälp med de flesta typer av tandvårdsrelaterade behandlingar, alltifrån enklare undersökningar till komplicerade operationer.

Läs mer ↴

Vi på Happident erbjuder ett flertal kliniker i Stockholm med omnejd. Lokalerna har modern utrustning, en välkomnande miljö och en fantastisk personal som alltid strävar efter att ge bästa möjliga tandvård och service. Vi försöker alltid utveckla vår verksamhet för att kunna skapa mervärde till våra patienter. Det är till exempel möjligt att enkelt boka tider via vår webbplats, vilket är perfekt när du snabbt behöver få tag i en tandläkare i Stockholm. Dessutom har du möjlighet att boka undersökningar till lite bättre priser tack vare våra sista-minuten-alternativ. Dessa undersökningar är alltså rabatterade på grund av att de ligger närmare i tiden och kräver att du är lite mer flexibel. Tänk på att de inte bokas om, så se till att välja en tid som du är säker på passar.

Du är varmt välkommen till oss på Happident när du behöver en tandläkare i Stockholms kommun. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa såväl nya och som återkommande patienter!

Gärdet

Om du behöver en tandläkare och bor i närheten av Gärdet kan du med fördel besöka oss på Happident. Vår klinik ligger på den västra sidan av Tessinparken precis vid korsningen mellan Gillögagatan och Askrikegatan. Närheten till Tessinparken gör det enkelt att ta sig till vår klinik med kollektiva färdmedel.

Ladugårdsgärdet, ofta bara kallat Gärdet, är en stadsdel som är omgiven av Östermalm i söder och Hjorthagen i norr. Happident är perfekt när du behöver en tandläkare i Östermalm eller därikring, och snabbt vill kunna boka in en tid.

Marieberg

Vår klinik i Marieberg ligger vid korsningen mellan Fyrverkarbacken och Gjörwellsgatan och är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en tandläkare på Kungsholmen, Kristineberg, Stadshagen eller Fredhäll. Hit är det enkelt att ta sig både med bil och kollektiva färdmedel och du kommer se kliniken direkt när du kliver av bussen vid Fyrverkarbacken.

Huddinge

Om du befinner dig söder om Stockholm kan du besöka vår klinik i Huddinge. Vi finns en kort promenad från busshållplatsen Snättringe, vid korsningen mellan Gnejsvägen och Frösövägen. Med hjälp av våra duktiga tandläkare i Huddinge får du tillgång till ett stort utbud av behandlingar. Vår klinik passar inte bara utmärkt för dig som bor i Huddinge, utan också för dig som bor i Stuvsta eller Älvsjö.

Stureplan

Naturligtvis har vi även fantastiska tandläkare mitt i Stockholm city. Vår klinik ligger på Brunnsgatan en kort promenad från Kungliga biblioteket. Happident Stureplan är vår specialistklinik i Stockholmsområdet. Här erbjuder vi specialisttandläkare inom paradontologi, endodonti, kirurgi mm. Våra specialisttandläkare välkomnar remisser från tandläkarkollegor från hela Stockholmsregionen. När du letar efter en professionell tandläkare på Stureplan, eller om du bor på Norrmalm, i Vasastan eller Gamla stan finns vi här för att hjälpa dig!

Tyresö

Vi har även tandvårdskliniker öster om Stockholm. Våra tandläkare i Tyresö erbjuder snabb och professionell tandvård och kliniken ligger precis vid Tyresö centrum – ett stort köpcenter fyllt med butiker och restauranger. Det är lätt att nå kliniken både med bil och buss och du ser vår klinik direkt när du kliver av på busshållplatsen vid Tyresö centrum.

Akut tandläkare i Stockholm

Ibland kan du behöva tandvård snabbt. Du kanske har drabbats av svår tandvärk, ditt tandkött kan vara inflammerat eller så har du råkat bita av en tand. Oavsett vilka problem du har är det en god idé att boka en akut tandläkarundersökning. Det innebär att vi hjälper dig så fort vi kan och sedan genomför en tandundersökning för att se hur just ditt problem ska behandlas. En akut undersökning är billigare än en normal undersökning och du kan dessutom få ned priset ytterligare en nivå om du bokar en sista-minuten-tid.

Fördelen med att boka en akut undersökning är att du snabbt kan få hjälp och vi strävar efter att kunna erbjuda en tid samma dag, Låt oss hjälpa dig att lindra din smärta eller påbörja en behandling för just dina problem genom att boka en akut tid hos en tandläkare i Stockholm.

Boka tid & sista minuten

Vi försöker alltid göra det så lätt som möjligt för våra patienter att ta hand som sin munhälsa. Med hjälp av vår webbplats kan du som kund enkelt boka tid för undersökning, akut undersökning eller besök hos tandhygienist.

Undersökning är ett grundläggande steg för vidare behandlingar. Våra duktiga tandläkare kommer då undersöka dina tänder, diskutera eventuella problem och därefter ta fram en passande behandlingsplan. En akut undersökning kan utföras när du behöver akut tandvård, exempelvis vid svår tandvärk eller liknande. En tandhygienist hjälper dig att vårda dina tänder, både på plats och genom rådgivning.

Du bokar tid genom att välja vilken klinik du vill besöka och vilken typ av behandling du behöver. När dessa är valda kan du se vilka tider som finns tillgängliga och det är dessutom möjligt att se och välja tandläkare. Du är självklart även välkommen att kontakta våra kliniker per mail eller telefon. Adress och kontaktuppgift till klinikerna finner du på vår hemsida (URL).

Notera att vi även erbjuder sista minuten tandläkare! Dessa är rabatterade, men kan inte ombokas så se till att välja en tid då du är säker att du kan komma.

Våra priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser i Stockholm, något du kan se genom att titta närmare på vår prislista. Priserna kan även sänkas baserat på hur ditt årsbelopp för din ersättning från Försäkringskassan ser ut – ju fler behandlingar du har utfört hos oss, desto lägre pris kan du få för framtida behandlingar. Den första gränsen ligger på 3 000 kr, så har du ett årsbelopp över 3 000 kr reduceras kostnaden för din tandvård. Nästa gräns ligger på 15 000 kr och då sänks priset avsevärt.

Det är naturligtvis inte bara priset som särskiljer oss från andra tandläkare. När du vänder dig till oss på Happident kan du alltid räkna med god service och engagerad personal som verkligen bryr sig om din munhälsa. Oavsett vad du har för tandbesvär är du välkommen in till oss så att vi kan se till att ge dig den hjälp du behöver. Med hjälp av vår webbplats kan du enkelt boka tid för en grundläggande undersökning eller ett besök hos någon av våra tandhygienister.

Våra öppettider

Våra öppettider skiljer sig mellan våra kliniker i Stockholm. I Marieberg öppnar vi till exempel redan vid 7:30 och stänger vid 18:30, medan kliniken i Tyresö stänger kl. 12:30 på fredagar. I dagsläget har ingen av våra Stockholmskliniker helgöppet. Du kan enkelt se vilka öppettider som gäller för respektive klinik på vår webbplats. Välkommen till Happident!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...

Våra kliniker i Stockholm

Frösövägen 1, Huddinge
Gjörwellsgatan 26, Stockholm
Västangränd 16, Tyresö Centrum, Tyresö