Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.
Behöver du besöka en tandläkare i Malmö? Då är du varmt välkommen till någon av Happidents tre toppmoderna kliniker. Genom att besöka oss som privat tandläkare i Malmö får du tillgång till ett stort utbud av tjänster – alltifrån grundläggande undersökningar till komplicerade behandlingar och estetisk tandvård. På vår webbplats kan du enkelt boka in en undersökning hos den klinik som passar dig bäst!

Läs mer ↴

 

Våra kliniker

Letar du tandvård som inte bara erbjuds till ett attraktivt pris, utan som också håller en otroligt hög standard? På Happident arbetar fantastiska tandläkare och tandhygienister med rätt kompetens för att kunna använda vår moderna utrustning och som kontinuerligt utbildas inom den senaste tekniken. Allt för att kunna ge dig som patient den bästa möjliga tandvården. Våra kliniker erbjuder en välkomnade miljö och vi hoppas kunna bli ditt självklara val när du är ute efter en professionell tandläkare i Malmö.

Genom att besöka en privat tandläkare i Malmö blir det enkelt för dig att ta hand om dina tänder. Boka en tid på någon av våra kliniker och låt oss hjälpa dig med din munhälsa redan idag. Vi ser alltid fram emot att välkomna dig, oavsett om du är en ny eller återkommande patient!

Gamla Väster

Denna klinik ligger väster om Gamla staden med ett mycket centralt läge i Malmö. Stadsdelen är oerhört charmig, inte minst tack vare de vackra och välbevarade byggnaderna. Vår klinik på Gamla Väster är vårt flaggskepp i Malmö och här använder vi oss av innovativ och modern utrustning.

Våra specialister utför kvalificerade behandlingar inom alltifrån kirurgi till bettfysiologi och pedodonti. Dessutom utför vi implantatbehandlingar, estetisk tandvård och självklart också vanliga undersökningar och akuta behandlingar. Tandkliniken på Gamla Väster passar utmärkt för dig som behöver besöka tandläkare i Malmö centrum, Gamla Staden, Davidshall eller Slussen.

Västra hamnen

Västra hamnen är en expansiv del av Malmö. Vår klinik ligger i närheten av Klaffbron bara en kort promenad från busshållplatsen Malmö Dockan. Även här utförs specialisttandvård och estetisk tandvård samt vanliga undersökningar och behandlingar. Just denna klinik passar bra för dig som behöver ersätta tänder som är trasiga eller som saknas, då våra tandläkare är otroligt duktiga på protetik. Det finns även ett tandtekniskt laboratorium på kliniken, vilket är en stor fördel vid just denna typ av behandling.

Om du bor i Ribersborg, kring Kronprinsen eller i en annan stadsdel i närheten, är våra tandläkare i Västra hamnen ett utmärkt alternativ för professionell tandvård.

Akut tandläkare i Malmö

Det finns många tillfällen i livet där du kan komma att behöva besöka en tandläkare i Malmö akut. Det kan handla om att du råkat bita av en bit av tanden, att tandköttet är inflammerat och smärtar eller att du har en svår tandvärk som håller dig vaken. Det första steget mot lindring och läkning är att boka ett besök hos oss på Happident. En akut undersökning innebär att vi snabbt kan ta emot dig för att undersöka vad som har hänt och vilken typ av behandling du behöver.

Alla våra kliniker i Malmö erbjuder akut tandvård.

Boka tid & sista minuten

Använd gärna onlinebokningen på vår webbplats om du vill boka tid för ett besök. Där är det enkelt att se vilka tider som finns tillgängliga, vilka priser som gäller och även vilka tandläkare som har möjlighet att ta emot dig.

Du börjar med att välja vilken klinik du vill besöka. Därefter anger du vilken typ av behandling du behöver, exempelvis vanlig undersökning, akut undersökning eller tid hos en tandhygienist. Dessa behandlingar har olika priser och kan även bokas till rabatterat pris om du har möjlighet att komma till oss med kort varsel. Du är självklart även välkommen att kontakta våra kliniker per mail eller telefon. Adress och kontaktuppgift till klinikerna finner du på vår hemsida (URL???).

De rabatterade priserna gäller nämligen bland annat våra sista-minuten-bokningar. Dessa bokningar går inte att boka om, så se till att du verkligen kan vara på plats under den tid som finns ledig om du önskar besöka den billigaste tandläkaren i Malmö.

Våra priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser i Malmö, något du kan se genom att titta närmare på vår prislista. Priserna kan även sänkas baserat på hur ditt årsbelopp för din ersättning från Försäkringskassan ser ut – ju fler behandlingar du har utfört hos oss, desto lägre pris kan du få för framtida behandlingar. Den första gränsen ligger på 3 000 kr, så har du ett årsbelopp över 3 000 kr reduceras kostnaden för din tandvård. Nästa gräns ligger på 15 000 kr och då sänks priset avsevärt.

I och med att de olika behandlingarna har olika priser behöver vi genomföra en undersökning för att kunna ta fram en passande behandlingsplan och därmed ett korrekt kostnadsförslag. På så sätt får du alltid en tydlig bild över vad din tandvård kommer att kosta. Vi accepterar både betalkort och Swish men inte kontanter.

Om du vill dela upp din betalning eller betala senare har vi ett samarbete med Klarna som du kan använda dig av.

Öppettider

Våra kliniker erbjuder generösa öppettider i Malmö. Vanligtvis öppnar vi kl. 7:30 och stänger kl. 19:30 måndag till torsdag, medan vi på fredagar brukar stänga runt 13:30 – 14:00. Vänligen notera att våra kliniker inte har samma öppettider, men du kan alltid kontrollera dessa på vår webbplats. Välkommen!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...

Våra kliniker i Malmö

Jacob Möllersgatan 7, Malmö
Lilla Varvsgatan 13 L, Malmö, Malmö