Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.
Tandläkare Happident erbjuder närvarande fyra toppmoderna tandvårdskliniker i Göteborg – en i Gårda, en i Mölndal, en på Polhemsplatsen och en i Vasastaden. På våra kliniker tar våra duktiga tandläkare hand om alla typer av tandvårdsrelaterade ärenden, vilka kan vara alltifrån grundläggande undersökningar till akut tandvård och även estetisk tandvård. Varmt välkommen till någon av våra kliniker när du letar efter en professionell tandläkare i Göteborg.

Läs mer ↴

Våra kliniker

Vi på Happident gör alltid vårt bästa för att du ska känna dig trygg hos oss. Vi erbjuder därför en välkomnade miljö med modern utrustning och de senaste teknikerna inom tandvård. Vi vill vara ditt självklara val när du behöver en tandläkare i Göteborgs centrum, Mölndal eller kringliggande områden.

Boka en tid hos den klinik som passar dig bäst genom att använda vårt bokningssystem (URL ?). Du börjar med att välja vilken klinik du vill boka en tid hos och vilken typ av behandling du önskar. Det går att välja mellan undersökning, akut tandvård eller besök hos tandhygienist och vi börjar vanligtvis med en undersökning för att sedan kunna ta fram en passande behandlingsplan för just dina behov. Du är alltid välkommen att kontakta våra kliniker via telefon eller mail om du har frågor kring bokning av besök hos tandläkare, specialisttandläkare eller tandhygienist.

När du har valt behandling kan du även välja vilken tandläkare i Göteborg du vill träffa. Du ser omedelbart vilka tider som finns tillgängliga samt vilket pris som gäller för undersökningen. Det går även utmärkt att göra en sista minuten-bokning till ett rabatterat pris, men tänk då på att dessa inte går att boka om eller av. Perfekt för dig som får en lucka i schemat och vill boka ett tandläkarbesök till ett riktigt bra pris!

Gårda

Gårda är en stadsdel mellan Heden och Lunden i Göteborg och erbjuder ett perfekt läge för dig som letar efter en tandläkare i Örgryte eller Olskroken. Vår klinik i Gårda ligger nära både motorväg och ett stort parkeringshus, vilket gör det enkelt att ta sig till oss både med bil och kollektiva färdmedel. Vi erbjuder även tre egna reserverade parkeringsplatser och P-tillstånd hämtar du i receptionen.

Mölndal

Välkommen till vår klinik när du behöver tandläkare i Mölndal. Den moderna lokalen är handikappanpassad och utanför erbjuds du goda parkeringsmöjligheter. Här finns även flerspråkig personal för dig som exempelvis talar bosniska, serbokroatiska eller persiska. Om du bor i närheten i exempelvis Mölnlycke eller Kållered och behöver tandläkare är du varmt välkommen att vända dig till oss för att få snabb och professionell hjälp.

Polhemsplatsen

Där Östra Stampbron och Stampgatan korsar varandra ligger vår flaggskeppsklinik i Göteborg. Kliniken ligger nära Centralstationen och Drottningtorget och det finns möjlighet till parkering i närheten. Denna privata tandvårdsklinik passar utmärkt att besöka om du bor vid Stampen eller behöver en tandläkare i närheten av Polhemsplatsen. Här möts du av toppmodern specialistutrustning och några av våra bästa specialiserade tandläkare.

Vasastaden

Denna klinik ligger i centrala Göteborg, i närheten av Schillerska gymnasiet och historiska Tomtehuset. Du kan enkelt nå kliniken via spårvagn och det är bara en kort promenad från stationen Vasa Viktoriagatan. Vår klinik i Vasastaden passar bra för dig som behöver tandläkare i göteborgs centrum eller i närheten av Landala, Annedal eller Johanneberg.

Akut tandläkare i Göteborg

Om du behöver besöka en tandläkare i Göteborg akut, kanske för att du upplever stark smärta i tandkött eller svår tandvärk, finns våra kliniker i staden redo att ta emot dig. Alla våra kliniker i Göteborg har möjlighet att utföra akut tandvård och du kan enkelt använda vår webbplats för att boka en akut undersökning online. Dessa har generellt ett lägre pris jämfört med ordinarie undersökningar, precis som för våra sista-minuten-bokningar.

Boka tid & sista minuten

För att boka en tid hos en av våra kliniker kan du enkelt använda dig av vår onlinebokning och välja den klinik som passar dig bäst. Därefter får du göra valet om du vill boka en vanlig undersökning, en akut undersökning eller om du vill besöka en tandhygienist.

När du har valt behandling kan du välja datum och tid för ditt besök. Du kan även välja vilken tandläkare du önskar träffa och omedelbart se vilka priser som gäller. Vi erbjuder rabatterade sista-minuten-bokningar för dig som kan komma med kort varsel och kanske inte har ett specifikt önskemål gällande tandläkare. Tänk dock på att dessa bokningar inte kan bokas om. Oavsett vilken behandling du väljer kan du räkna med god service, ett tryggt välkomnande och toppmodern utrustning när du besöker någon av våra kliniker. Du är alltid välkommen att kontakta våra kliniker via telefon eller mail om du har frågor kring bokning av besök hos tandläkare, specialisttandläkare eller tandhygienist.

Våra priser

Våra priser baseras på flera faktorer, bland annat vilken typ av behandling du väljer och hur många behandlingar du utfört hos oss under året. Ju högre ditt årsbelopp är, desto lägre kan ditt pris bli beroende på vilken rätt du har till ersättning från Försäkringskassa

Du kan välja att betala på flera sätt, bland annat genom Swish, med betalkort eller kontokort. Det är även möjligt att använda Klarna för att betala senare eller för att dela upp betalningen. Vi tar dock inte emot kontanter då alla våra kliniker är kontantfria.

Samtliga kliniker är anslutna till Försäkringskassan, vilket innebär att personer som är bosatta i Sverige och är i en viss ålder kan få ett statligt bidrag.

Våra öppettider

Öppettiderna för våra kliniker i Göteborg skiljer sig åt och du kan enkelt se öppettiderna för respektive klink på vår webbplats. Vanligtvis har vi öppet 7:30 – 17:00 måndag till torsdag, medan vi på fredagar har lite kortare arbetsdagar. Notera att det kan finnas vissa undantag i öppettiderna beroende på vilken klinik du väljer. Vår klinik på Polhelmsplatsen stänger till exempel kl 19:00 på måndagar och vår klinik i Mölndal stänger 18:00 på onsdagar.

Om du behöver specialisthjälp kan du alltid vända dig till vår privata klinik på Polhemsplatsen, vilket är vårt flaggskepp i Göteborg. Här hittar du den mest avancerade utrustningen samt specialisttandläkare inom både endodonti, kirurgi, parodontologi och mycket mer. Välkommen!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...

Våra kliniker i Göteborg

Vädursgatan 5, Göteborg
Munkebäcks Allé 42, Göteborg
Bergmansgången 5, Mölndal
Gamlestads Brygga 9-11, Göteborg