Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.
Bor du i eller i närheten av Uppsala? Sveriges fjärde största stad är en fantastiskt vacker plats. Vi på Happident är stolta över att kunna erbjuda en privat tandvårdsklinik för alla som behöver snabb och professionell tandvård till ett bra pris i Uppsala. För närvarande har vi en klinik i staden, men vi strävar efter att bli fler inom en snar framtid.

Läs mer ↴

Det finns många fördelar med att vända sig till oss när du behöver professionell tandvård. Vi kan utföra både enklare och mer avancerade behandlingar tack vare vårt team av fantastiska tandläkare och tandhygienister. Dessutom till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder både allmän tandvård, akut tandvård och behandling hos tandhygienist i Uppsala. Välkommen!mplicerade behandlingar och estetisk tandvård. På vår webbplats kan du enkelt boka in en undersökning hos den klinik som passar dig bäst!

Vår klinik

För närvarande har vi en klinik i Uppsala, men vårt mål är att öppna fler i framtiden, då en viktig del av vår affärsmodell är att kunna erbjuda ett komplett utbud av tandvårdstjänster i en och samma stad. I Stockholm, Göteborg och Malmö har vi väletablerade kliniker som samverkar för att ge den bästa möjliga vården och har som fokus att kunna erbjuda minst lika bra tandvård i Uppsala.

När du vänder dig till oss på Happident kan du räkna med att få träffa professionella tandläkare som använder sig av den toppmodern utrustning och som har utbildats inom den senaste tekniken. För oss är det också otroligt viktigt att våra lokaler är trivsamma och välkomnande för att både patienter och vår personal ska trivas.

Domen

Domen, eller Uppsala Domkyrka som den egentligen heter, ligger i stadsdelen Fjärdingen. Vår klinik ligger på Drottninggatan alldeles intill kyrkan och med närhet till den Skytteanska trädgården. UppsalaKliniken passar perfekt för dig som bor i närheten av Domen, Luthagen, Fålhagen, Kåbo eller i Uppsala centrum och det finns goda möjligheter att ta sig till kliniken med hjälp av kollektivtrafiken. Busshållplats Uppsala Trädgårdsgatan ligger bara en kort promenad från vår klinik.

Vi använder samma lokaler som tidigare användes av Domentandläkarna. Genom att kombinera både allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård kan vi erbjuda våra patienter ett stort utbud av behandlingar och undersökningar.

Oavsett om du bor i Uppsala eller i en grannkommun är du varmt välkommen till oss. Den privata tandvården blir allt mer populär, vilket kan bero på de attraktiva priserna, de stora utbudet av tandvårdtjänster eller att vi lägger lite extra fokus på god service och engagemang. Oavsett vilken behandling du vill boka eller vilka tandvårdsrelaterade problem du har hjälper vi dig till en bättre munhälsa!

Akut tandläkare i Uppsala

Vad gör du om du har svår tandvärk eller om tandköttet är inflammerat och svullet? Det enklaste svaret är att vända dig till någon av våra kliniker. Hos Happident kan du boka tid hos tandläkare i Uppsala akut snabbt och smidigt via vår webbplats. Vi vet hur jobbigt det kan vara med akuta tandbesvär och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa dig redan samma dag.

Generellt kostar en akut tandundersökning mindre än en vanlig tandundersökning. Det finns även sista-minuten-tider där du kan få ner priset ytterligare en nivå, men tänk då på att dessa bokningar har speciella villkor och går till exempel inte att omboka.

Boka tid & sista minuten

Om du vill boka en tid hos våra kliniker kan du alltså använda dig av onlinebokningen på vår webbplats. Detta gäller även för dig som behöver tandvård akut i Uppsala. Du anger vilken klinik du vill besöka och vilken typ av behandling du behöver – ordinarie undersökning, akut undersökning eller tid hos en tandhygienist.

Den ordinarie undersökningen är den vanligaste behandlingen. Vi undersöker din munhälsa och tittar på dina tänder för att se om något behöver åtgärdas eller behandlas. Om vi skulle upptäcka något tar vi fram en behandlingsplan där vi även anger vad behandlingen eller behandlingarna skulle kosta.

En akut undersökning är till för akuta ärenden. Då får du snabbt träffa en tandläkare som kan hjälpa dig med ditt akuta besvär. Tandhygienister arbetar generellt med förebyggande åtgärder och kan bland annat handla om att ta bort tandsten och plack. Genom att ge råd kring munhälsa hjälper vi våra patienter att förebygga sjukdomar på ett effektivt sätt.

Sista minuten finns att boka för samtliga tre behandlingstyper. Det som särskiljer dessa är det lägre priset, men också de lite striktare villkoren då de inte kan ombokas. Se därför till att välja en tid när du vet att du kan vara på plats.

Våra priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser i Uppsala, något du kan se genom att titta närmare på vår prislista. Priserna kan även sänkas baserat på hur ditt årsbelopp för din ersättning från Försäkringskassan ser ut – ju fler behandlingar du har utfört hos oss, desto lägre pris kan du få för framtida behandlingar. Den första gränsen ligger på 3 000 kr, så har du ett årsbelopp över 3 000 kr reduceras kostnaden för din tandvård. Nästa gräns ligger på 15 000 kr och då sänks priset avsevärt.

När du ska betala för din behandling tar vi emot både betalkort och Swish. Vi accepterar dock inga kontanter i någon av våra kliniker, varken i Uppsala eller andra städer. På så sätt minskar vi det administrativa arbetet samtidigt som vi även skapar en säkrare arbetsmiljö.

Våra patienter har även möjlighet att använda sig av Klarnas tjänster för betalning. Det innebär att du kan betala senare eller välja att dela upp betalningen.

Våra öppettider

Vår klinik i Uppsala är öppen från 8:00 till 17:00, måndag till torsdag. På fredagar brukar vi generellt ha något kortare öppettider, inte bara i Uppsala utan hos alla våra tandvårdskliniker runt om i Sverige.

Välkommen till vår moderna klinik om du befinner dig i eller i närheten av Uppsala. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...

Våra kliniker i Uppsala

Drottninggatan 5, Uppsala