Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Akut Tandvård

H

Öppettider för akut tandvård

Vilka öppettider som gäller går att läsa mer om under respektive klinik här på vår webbplats. Vi strävar efter att erbjuda så god tillgänglighet som möjligt och arbetar ständigt med att utöka våra öppettider ytterligare. I dagsläget har de flesta av våra kliniker öppet måndag till fredag, men i Göteborg och Malmö kan du även besöka oss under helgerna. Se därför till att kontrollera öppettiderna för din närmaste Happident-klinik här på vår webbplats.


Kvälls- och nattöppet

När det gäller tid för akuta tandläkarbesök kan vi på Happident erbjuda mycket generösa öppettider i jämförelse med många andra tandläkarmottagningar. Happident vill finnas tillgängliga för dig alla dagar i veckan och siktar även på att kunna hålla öppet under kvällar och nätter i framtiden. För oss är det viktigt att kunna garantera dig akut tandvård dygnet runt för att du ska slippa onödig smärta och förvärrade problem.


Öppettider på helger

Flera av våra klinker håller även öppet för akut tandläkarvård på helger. Kanske har du svårt att komma ifrån arbetet eller vardagslivet i veckan? Då är du välkommen att boka en akut tid via vår webbplats eller genom att ringa direkt till din närmaste Happident-klinik.


Priser u0026 betalning

En stor fördel med att boka en akut tid hos en tandläkare på Happident är att de finns tillgängliga till mycket bra priser. I och med att du med största sannolikhet kommer vilja ha vård samma dag eller så snart som möjligt kommer du att få upp våra sista-minuten-tider i bokningssystemet. Dessa har alltså ett lägre pris än ordinarie undersökningar och ger dig därför chansen till professionell akut tandläkarvård till ett riktigt bra pris.


Behöver jag söka akut tandvård?

Happident erbjuder alltifrån grundläggande undersökningar och avancerad kirurgi till specialiserade behandlingar och akuttandvård till ett bra pris. På våra kliniker hittar du den senaste utrustningen och tandläkare med lång utbildning och erfarenhet i ryggen och är därför utmärkta val för dig som letar efter en trygg och toppmodern tandläkare.

Många går med tandvärk allt för länge och hoppas på att den ska gå över. Detta är dock ingen bra idé då problemet kan växa sig större och orsaka ännu mer smärta och i slutändan även högre kostnader. Ta i stället tag i problemet direkt och boka en akut tid hos en tandläkare på Happident. Är du osäker på vad som egentligen räknas som ett akut problem? Nedan följer några exempel:

  • Om du har ont i tänderna. Lider du av tandvärk ska du inte chansa och vänta för att se om det blir bättre. Boka i stället en tid för akut tandvård hos oss på Happident så att vi får möjlighet att undersöka din mun och se var problemet ligger. På så sätt kan du förhindra att problemet blir ännu värre och därmed orsaka större skada och högre kostnader.
  • Om du har slagit ut en tand. Skulle olyckan vara framme och du råkar slå ut en eller flera tänder ska du direkt höra av dig till oss för akut tandvård. Genom snabb och professionell hjälp ökar chanserna att rädda de skadade eller utslagna tänderna.
  • Om du är svullen i munnen. Svullnader och blödningar i tandköttet kan vara tecken på tandköttssjukdom. Boka en akut tid hos våra tandläkare och låt oss undersöka din mun så att vi kan ta fram rätt behandlingsplan för dig. Obehandlade tandköttssjukdomar kan leda till dålig andedräkt, onödig smärta och i värsta fall tandlossning.
  • Om en gammal lagning har lossnat. En lagning av en tand håller olika länge beroende på hur det ursprungliga hålet såg ut, när behandlingen utfördes och hur din allmänna munhälsa ser ut. Skulle en gammal lagning lossna är det viktigt att uppsöka akut tandvård för att slippa obehag och eventuella skador på tanden.

Snabb tandvård för alla

Många upplever tandläkarbesök som en stressfylld och lite obehaglig situation. Detta vill vi på Happident motverka genom att välkomna dig i inbjudande och trygga miljöer och en atmosfär som inte känns onödigt klinisk och steril. Vi tar emot alla typer av människor med ett tryggt och professionellt bemötande och på många kliniker arbetar tandläkare med flerspråkiga kunskaper. Läs gärna mer under respektive klinik eller hör av dig till oss för att ta reda på mer.

Ung som gammal är välkommen till oss för både regelbundna undersökningar och akut tandvård. Barn, vuxen, ungdom, äldre, gravid – vi tar allas förutsättningar i beaktning och lyssnar till just dina frågor och funderingar. Behöver du snabb tandvård är Happident ett utmärkt alternativ då vi ofta kan erbjuda tider med kort varsel och håller dessutom öppet under tider då många andra tandläkarkliniker har stängt. Det är inte alltid lätt att boka in ett tandläkarbesök med alla andra måsten och tider att passa i vardagen och därför vill vi göra ditt besök hos oss så enkelt och smidigt som möjligt. Vi brinner för god munhälsa och vill inte att dina regelbundna besök ska komma i skymundan på grund av dålig tillgänglighet.

Titta närmare på den klinik som ligger närmast dig för att se vilka öppettider den erbjuder och boka snabbt och enkelt en tid för undersökning på vår webbplats. Vi erbjuder både vanliga undersökningarsista-minuten-tider och akutundersökningar och med lite tur kan du hitta en tid redan samma dag. Då till ett rabatterat pris som är mycket konkurrenskraftigt i förhållande till många andra tandläkarkliniker. Perfekt för dig som är flexibel och vill boka en tid för kvalitativ tandläkarvård så snabbt som möjligt!

Boka tid i någon av våra städer

Happident erbjuder professionell tandläkarvård i flera av våra storstäder, ofta med flera kliniker i samma stad. I dagsläget har vi till exempel fem stycken toppmoderna kliniker i Stockholm, fem stycken i Göteborg, tre stycken i Malmö och en klinik i Uppsala. De är ofta centralt belägna, vilket gör det enkelt att ta dig till oss därifrån du bor eller arbetar. Hos samtliga kan du få hjälp med vanliga undersökningar, besöka tandhygienist och boka akut tid hos våra duktiga tandläkare. Du har dessutom möjligheten att boka sista-minuten-tider till ett mycket rabatterat pris.

Du bokar enkelt och smidigt din tid via vår webbplats. Under respektive klinik kan du klicka dig vidare från ”Boka online” och där få en lista över de typer av behandlingar och tider som finns tillgängliga. Där ser du också vilka kostnader som gäller och om det finns några sista-minuten-tider till rabatterade priser lediga. Om du vill kan du också välja att visa tillgängliga tider hos en speciell behandlare eller för en viss period – allt för att göra det så tryggt och enkelt som möjligt!

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ’lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid