Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantat kostnad och finansiering

Att överväga tandimplantat kan vara ett stort steg, både för din hälsa och din plånbok. På Happident förstår vi att kostnaden för tandimplantat kan vara en avgörande faktor för många. Därför vill vi ge dig en tydlig och omfattande bild av vad du kan förvänta dig när det gäller kostnader och finansieringsalternativ.

Vad kostar tandimplantat?

Kostnaden för tandimplantat kan variera beroende på flera faktorer, inklusive antalet implantat som behövs, komplexiteten i behandlingen och vilken typ av implantat som används. Generellt sett kan priset för ett enskilt tandimplantat ligga mellan 15 000 och 30 000 kronor. Detta inkluderar vanligtvis implantatskruven, distansen och kronan.

Det är viktigt att notera att denna kostnad kan variera beroende på individuella behov och förutsättningar. På Happident erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där vi kan ge dig en mer exakt prisuppgift baserat på din specifika situation. Läs mer om våra implantatbehandlingar på vår sida om HappiImplants.

Finansieringsalternativ

Vi förstår att tandimplantat kan vara en betydande investering. Därför erbjuder vi flera finansieringsalternativ för att göra det mer överkomligt för våra patienter. Du kan välja att betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen över en längre period. Vi samarbetar med flera finansieringsinstitut för att erbjuda flexibla betalningsplaner som passar din budget.

Vår målsättning är att göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Under din kostnadsfria konsultation kan vi diskutera de olika finansieringsalternativen och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig. Läs mer om hur tandimplantat kan förbättra din livskvalitet på vår sida om Tandimplantat för avsevärd förbättring.

Fördelar med att välja Happident

Att välja Happident för din tandimplantatbehandling innebär att du får tillgång till erfarna tandläkare som har utfört tusentals implantatbehandlingar. Vår expertis och engagemang för patientvård säkerställer att du får den bästa möjliga behandlingen. Vi använder endast högkvalitativa material och den senaste teknologin för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat.

Våra kliniker är utformade för att vara trevliga och moderna, vilket skapar en avslappnad och bekväm miljö för våra patienter. Vi strävar efter att göra ditt besök så behagligt som möjligt. Läs mer om våra patienters erfarenheter och hur vi kan hjälpa dig på vår sida om Hållbara tänder med tandimplantat.

Öppettider och tillgänglighet

För att passa våra patienters behov har vi öppet under vardagar, med vissa tillgängliga tider på kvällar och helger. Detta gör det enklare för dig att boka en tid som passar ditt schema. Vi förstår att livet kan vara hektiskt, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att få den vård du behöver.

Vår kostnadsfria konsultation är ett utmärkt tillfälle för dig att få all information du behöver om tandimplantat och de olika finansieringsalternativen. Boka din konsultation idag och ta det första steget mot ett vackert och funktionellt leende.

Vanliga frågor och svar

Vi får ofta frågor om tandimplantat och deras kostnad. Här är några av de vanligaste frågorna vi får:

  • Hur lång tid tar det att få ett tandimplantat? Behandlingen kan variera beroende på individuella förutsättningar, men det tar vanligtvis mellan 3 och 6 månader från start till slut.
  • Gör det ont att få ett tandimplantat? De flesta patienter upplever minimal smärta under och efter ingreppet. Vi använder lokalbedövning för att säkerställa att du är bekväm under hela behandlingen.
  • Hur länge håller ett tandimplantat? Med rätt vård och underhåll kan ett tandimplantat hålla livet ut.

För mer information om tandimplantat och andra tandvårdsalternativ, besök vår sida om Vuxen tandställning: Fördelar och nackdelar.

Vi på Happident är här för att hjälpa dig genom hela processen, från den första konsultationen till den slutliga behandlingen. Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria konsultation och ta det första steget mot ett nytt leende.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu