Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantat för avsevärd förbättring

Fördelarna med tandimplantat

Tandimplantat erbjuder en långsiktig lösning för dem som saknar en eller flera tänder. Till skillnad från proteser och broar, som kan behöva bytas ut eller justeras över tid, är implantat designade för att vara en permanent lösning. De är tillverkade av biokompatibla material som titan, vilket gör att de integreras naturligt med käkbenet.

En av de största fördelarna med tandimplantat är deras förmåga att förbättra både funktion och estetik. De ser ut och känns som naturliga tänder, vilket gör det lättare att tugga och tala. Dessutom hjälper de till att bevara käkbenets struktur, vilket kan förhindra ansiktsförändringar som ofta uppstår vid tandförlust.

Vår process för tandimplantat

På Happident strävar vi efter att göra implantatprocessen så smidig och bekväm som möjligt. Vår första steg är en kostnadsfri konsultation där vi bedömer din munhälsa och diskuterar dina behov och förväntningar. Under denna konsultation kommer vi att ta röntgenbilder och eventuellt en 3D-skanning för att få en detaljerad bild av din käkstruktur.

När vi har all nödvändig information, skapar vi en personlig behandlingsplan. Implantatproceduren utförs i våra moderna kliniker, där vi använder den senaste tekniken för att säkerställa högsta kvalitet och precision. Efter ingreppet följer vi upp med regelbundna kontroller för att säkerställa att implantatet läker korrekt och att du är nöjd med resultatet.

Bekväma och flexibla öppettider

Vi förstår att våra patienter har upptagna scheman, och därför erbjuder vi flexibla öppettider. Våra kliniker är öppna under vardagar, med vissa tillgängliga tider på kvällar och helger för att passa dina behov. Detta gör det enklare för dig att boka en tid som passar ditt liv, utan att behöva kompromissa med din dagliga rutin.

För akuta tandvårdsbehov erbjuder vi även möjligheten att boka tid eller komma på drop-in. Detta säkerställer att du alltid har tillgång till den vård du behöver, när du behöver den. Läs mer om våra akuttjänster här: Akut tandvård: Boka tid eller drop-in?.

Patienternas upplevelser

Vi är stolta över de positiva omdömen vi får från våra patienter. Många av våra patienter har delat sina erfarenheter av tandimplantatbehandlingar hos oss, och deras feedback är en viktig del av vår strävan att ständigt förbättra våra tjänster. En patient från Göteborg berättar: ”Jag är mycket nöjd med den implantatoperation som Masood Kazeminya och sköterskan Helene utförde på mig. Massood visade mycket omtanke och var mån om att jag skulle höra av mig efteråt och berätta hur jag mår.”

En annan patient säger: ”Jag befinner mig nu under pågående behandling med implantat hos Masood Kazeminya på Happident. Genomförande och all information i samband med denna har hittills varit mycket bra. Teamet Masood och Helene fungerar utmärkt.” Dessa vittnesmål visar hur vi på Happident strävar efter att erbjuda en trygg och positiv upplevelse för alla våra patienter.

Kostnad och finansiering

Vi förstår att kostnaden för tandimplantat kan vara en oro för många. Därför erbjuder vi tydlig och transparent prissättning. Våra priser inkluderar alla nödvändiga steg i behandlingen, från den initiala konsultationen till den slutliga uppföljningen. För mer detaljerad information om våra priser, besök vår sida om HappiImplants.

Vi erbjuder också olika finansieringsalternativ för att göra det enklare för dig att få den vård du behöver. Vårt mål är att göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla, oavsett ekonomisk situation. Kontakta oss gärna för att diskutera de bästa alternativen för dig.

Avslutande tankar

Att välja tandimplantat är ett stort steg mot att förbättra din munhälsa och livskvalitet. På Happident är vi här för att stödja dig genom hela processen, från den första konsultationen till den slutliga uppföljningen. Vår dedikerade personal och moderna teknik säkerställer att du får den bästa möjliga vården.

Vi välkomnar dig att boka en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå ett vackert och funktionellt leende. Besök oss på någon av våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala, och upplev skillnaden med Happident. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot bättre munhälsa.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu