Tandläkare Gamla väster - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Gamla väster Happident

Tandläkare Happident Gamla väster ligger i en lugn och vacker klinik på Engelbrektsgatan 1 i centrala Malmö. Denna klinik är vårt flaggskepp i Malmö där vi har vår bredaste kompetens. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, ortodonti, pedodonti och bettfysiologi. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat. Patienter med eller utan remiss är välkomna.

Vår ambition är att kunna erbjuda all bästa tänkbara tandvård och omsorg under samma tak. Vi erbjuder alltid generösa garantier och öppettider.

I Malmö har vi även tandläkare i Västra Hamnen, i Sankt Knut och i Hyllie som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Akut tandvård

Vid akuta besök ser vi till att snabbt lindra dina tandbesvär. Ibland behöver vi boka en ny tid för att kunna göra en mer fullständig och långsiktig behandling.

Anpassad tandvård

Vi erbjuder en högklassig tandvård som alltid är individuellt anpassad. Oavsett din ålder och dina problem kan vi tack vare vår breda kompetens utföra tandvård som uppfyller de flesta önskemål. Det kan exempelvis handla om huvudvärk som hänger samman med överansträngning i sömnen, problem med snarkningar eller skydd för sportrelaterade skador.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder behandling av trasiga eller saknade tänder, tandblekning för missfärgning samt justering av snedställda tänder.

Hos oss arbetar två av de främsta tandläkarna inom estetisk tandvård, Alexander Tosev och Jacqueline Rasic. Alexander har arbetat med estetisk tandvård under en längre tid, både i och utanför Sverige. Jacqueline har gedigen erfarenhet av estetisk tandvård såväl som allmän tandvård. Hon har varit medlem i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED) i över 15 år och är numera också medlem i British Academy of Aesthetic Dentistry (BAAD).

Vid önskan om estetisk tandvård så går vi gemensamt igenom alla de frågeställningar och eventuella komplikationer eller biverkningar som kan inträffa så att du känner dig helt trygg i processen.

Undersökning

Efter en tandundersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Tandtekniskt laboratorium på kliniken

Vi har ett tandtekniskt laboratorium i våra lokaler där tandläkare och tandvårdpersonal samarbetar nära med tandtekniker för att uppnå det mest ultimata resultatet för dig som patient. Det finns stora fördelar med att ha tandteknikern på kliniken, inte minst för att de kan vara med i en del av behandlingarna när det gäller passform och färg för din krona, inlägg, implantat krona och protes.

Välkommen till din tandläkare Happident Gamla väster!

Vi som jobbar här

Jacqueline Rasic

Jacqueline Rasic

Leg.Tandläkare

Jasmine Ibrahim

Jasmine Ibrahim

Tandsköterska

Alexandar Tosev

Alexandar Tosev

Leg.Tandläkare

Weonika Larsson

Weonika Larsson

Tandsköterska

Camilla Lantz

Camilla Lantz

Leg.Tandhygienist

Nuhbe Tekbas

Nuhbe Tekbas

Receptionist

Tandläkare Gamla väster Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Engelbrektsgatan 7
211 37 Malmö
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-19:30
  • Tisdag 07:30-18:30
  • Onsdag 08:00-16:00
  • Torsdag 08:00-19:30
  • Fredag 08:00-15:00
  • Lördag 07:00-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.