Tandläkare Västra Hamnen - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Västra Hamnen Happident

Tandläkare Happident Västra Hamnen ligger en expansiv central del av Malmö med närhet till både bostäder och arbetsplatser. Här arbetar våra malmötandläkare i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen med bra kommunikationer och parkering i närheten. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som kirurgi och protetik. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat.

Vår ambition är att kunna erbjuda all bästa tänkbara tandvård och omsorg under samma tak. Vi erbjuder alltid generösa garantier och öppettider.

I Malmö har vi även tandläkare i Gamla Väster, i Sankt Knut och i Hyllie som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Akut tandvård

Med akuttandvård ser vi till att snabbt lindra dina tandbesvär. Ibland behöver vi boka en ny tid för att kunna göra en mer fullständig och långsiktig behandling.

Anpassad tandvård

Vi erbjuder en högklassig tandvård som alltid är individuellt anpassad. Oavsett din ålder och dina problem kan vi tack vare vår breda kompetens utföra tandvård som uppfyller de flesta önskemål. Det kan exempelvis handla om huvudvärk som hänger samman med överansträngning i sömnen, problem med snarkningar eller skydd för sportrelaterade skador.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder behandling av trasiga eller saknade tänder, tandblekning för missfärgning samt justering av snedställda tänder.

Vid önskan om estetisk tandvård så går vi gemensamt igenom alla de frågeställningar och eventuella komplikationer eller biverkningar som kan inträffa så att du känner dig helt trygg i processen.

Undersökning

På Happident Västra Hamnen arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Tandtekniskt laboratorium på kliniken

Vi har ett tandtekniskt laboratorium i våra lokaler där tandläkare och tandvårdpersonal samarbetar nära med tandtekniker för att uppnå det mest ultimata resultatet för dig som patient. Det finns stora fördelar med att ha tandteknikern på kliniken, inte minst för att de kan vara med i en del av behandlingarna när det gäller passform och färg för din krona, inlägg, implantatkrona och protes.

Välkommen till Happident Västra Hamnen!

Vi som jobbar här

Andrada Baciu

Andrada Baciu

Leg.Tandläkare

Sorin Menger

Sorin Menger

Leg.Tandläkare

Wioletta Ruson

Wioletta Ruson

Tandsköterska

Asma Safi

Asma Safi

Leg.Tandhygienist

Mira Sandic

Mira Sandic

Receptionist

Edina Buhic

Edina Buhic

Klinikansvarig

Tandläkare Västra Hamnen Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Lilla Varvsgatan 13 L
211 17 Malmö
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:00-19:00
  • Tisdag 07:00-19:00
  • Onsdag 07:00-19:00
  • Torsdag 07:00-19:00
  • Fredag 07:00-15:00
  • Lördag 09:30-15:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.