Tandläkare Happident Västra Hamnen i Malmö

(Tidigare Stjärntandläkarna i Västra Hamnen)

Tandläkare Happident Västra Hamnen ligger en expansiv central del av Malmö med närhet till både bostäder och arbetsplatser. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen med bra kommunikationer och parkering i närheten. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som kirurgi och protetik. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat.

Vår ambition är att kunna erbjuda all bästa tänkbara tandvård och omsorg under samma tak. Vi erbjuder alltid generösa garantier och öppettider.

I Malmö har vi även en tandläkarklinik i Gamla Väster som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Akut tandvård

Vid akuta besök ser vi till att snabbt lindra dina tandbesvär. Ibland behöver vi boka en ny tid för att kunna göra en mer fullständig och långsiktig behandling.

Anpassad tandvård

Vi erbjuder en högklassig tandvård som alltid är individuellt anpassad. Oavsett din ålder och dina problem kan vi tack vare vår breda kompetens utföra tandvård som uppfyller de flesta önskemål. Det kan exempelvis handla om huvudvärk som hänger samman med överansträngning i sömnen, problem med snarkningar eller skydd för sportrelaterade skador.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder behandling av trasiga eller saknade tänder, tandblekning för missfärgning samt justering av snedställda tänder.
Vid önskan om estetisk tandvård så går vi gemensamt igenom alla de frågeställningar och eventuella komplikationer eller biverkningar som kan inträffa så att du känner dig helt trygg i processen.

Inför en undersökning

På Happident Västra Hamnen arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom att dela upp din behandlingskostnad på sex, tolv eller tjugofyra månader.

Tandtekniskt laboratorium på kliniken

Vi har ett tandtekniskt laboratorium i våra lokaler där tandläkare och tandvårdpersonal samarbetar nära med tandtekniker för att uppnå det mest ultimata resultatet för dig som patient. Det finns stora fördelar med att ha tandteknikern på kliniken, inte minst för att de kan vara med i en del av behandlingarna när det gäller passform och färg för din krona, inlägg, implantatkrona och protes.

Välkommen till Happident Västra Hamnen!

Tandläkare Happident Västra Hamnen i Malmö

(Tidigare Stjärntandläkarna i Västra Hamnen)

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

040 611 41 46

Adress

Stora Varvsgatan 1
211 19 Malmö
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-18:00
  • Tisdag 07:30-18:00
  • Onsdag 07:30-18:00
  • Torsdag 07:30-18:00
  • Fredag 07:30-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.