Tandläkare Brunnshög - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Brunnshög – Happident

Tandläkare i Brunnshög Lund, Happident erbjuder ett helt nytt tandvårdskoncept i Lund. Glöm bort allt du sett, hört och känt om tandläkare. Happident Brunshög är en supermodern tandvårdsklinik som erbjuder allt från allmän tandvård, estetisk tandvård samt barn- och ungdomstandvård och specialisttandvård inom de flesta discipliner.

På Happident Brunnshög kan du bekvämt sätta dig i vår lounge och njuta av en premiumkaffe och slappna av inför din behandling medan du väntar på din tandläkare eller tandhygienist. För många är inte ett tandläkarbesök det man mest ser fram emot, det vill vi ändra på. Vår ambition är att göra ditt tandvårdsbesök så trevligt och avslappnande som möjligt.

Happident Gamlestaden Tandläkare

Våra behandlingar

På Happident arbetar vi under en ”unik” klustermodell. Klustermodellen bygger på att samla allmäntandläkare, nischade tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker inom ett begränsat geografiskt område för i sin tur kunna erbjuda ett brett utbud av behandlingsalternativ till högsta möjliga standard.

”Rätt kompetens, på rätt plats i rätt tid-under ett och samma tak-genom hela patientresan.”

Tandläkare Gamlestaden

Allmän tandvård

Bra munhälsa är viktigt för att slippa karies, tandlossning, onödig smärta och munrelaterade sjukdomar, långsiktigt. Våra tandläkare i Brunnshög erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom allmän tandvård som hjälper dig ligga steget före när det kommer till din munhälsa.

Estetisk tandvård

Happident Brunnshög har mycket fokus på estetisk tandvård, med bred kompetens och olika behandlingsalternativ, kommer våra tandläkare i Brunnshög hitta en bra skräddarsydd lösning för dig.

Barn och ungdomstandvård

Du visste väl att du kan lista dina barn hos på Happident Brunnshög. Precis som på Folktandvården har dina barn även fri tandvård på Happident. Logga in på Mina Sidor eller ring oss för att lista dina barn.

Specialisttandvård

Specialisttandvård innefattar behandlingar som tandkirurgi, tandlossning och tandimplantat med mera. Är du i eventuellt behov av specialisttandvård, utför vi en noggrann undersökning av dina tänder och din mun. Efter undersökningen förklarar vi för dig alla alternativ som är kliniskt genomförbara och de för- och nackdelar som finns med respektive behandling.

Delbetala

Sedan slutet av 2020 samarbetar Happident med Resurs Bank. Detta möjliggör att du som patient kan delbetala din behandling.

Om oss

Happident är ingen vanlig tandvårdskedja utan en organisation som helt och hållet är privatägd och självfinansierad av tandläkare. Happident är inte drivet av riskkapital med höga och kortsiktiga krav på avkastning. Vi är övertygade om att för att kunna driva en tandvårdsorganisation på ett bra sätt så måste verksamheten genomsyras av nära kliniskt kunnande och ett engagemang hos ägarna som brinner för ett mervärde för personal och patienterna.

Tandläkare Brunnshög – Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

046-250440

Adress

Brunnshögsgatan 6
22471 Lund
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-14:30
  • Tisdag 07:30-14:30
  • Onsdag 07:30-19:00
  • Torsdag 07:30-14:30
  • Fredag 07:30-13:30
  • Lördag 09:00-15:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.