Akut tandvård

Känner du akuta ilningar, obehag eller värk i tänderna? Vi på Happident hjälper dig med akut tandvård. Oavsett vilka akuta problem du har, om du har värk, skadat en tand eller slagit ut en tand eller lagning så är en akut tandvård din räddning. Akut tandvård ger dig med akuta problem möjlighet att snabbt och enkelt få komma in till en tandläkarklinik för att åtgärda dina problem.

Vi på Happidents kliniker garanterar professionell och snabb hjälp för behandling av akuta besvär och obehag. Har din lagning exempelvis lossnat så utför vi professionell och smärtfri lagning av tänder med traditionella eller snällare bedövningar – allt för att du som patient skall känna dig väl omhändertagen och trygg.

Våra erfarna tandläkare strävar alltid efter att hjälpa dig med akuta problem så fort som möjligt och dessutom med individanpassad och patientsäker vård. Hos Happidents kliniker får du det bästa som akut tandvård har att erbjuda med modern utrustning och kvalitativa metoder för att du som patient ska få så naturligt och bra resultat som möjligt. Vi tar hand om din mun när du behöver akut tandvård!

Akut tandvård när du behöver det!

Vi på Happident finns här för dig – alla dagar i veckan. Vi vet hur viktigt det är att få snabb och bra hjälp när man är i behov av akut tandvård. Därför har vi på Happident generösa öppettider för att du som kund ska ha möjligheten att besöka oss när du känner att du är i behov av akut tandvård. Vi har öppet måndag till söndag, 365 dagar om året på de flesta av våra kliniker – vilket garanterar dig en plats hos oss för din akuta tandvård.

Med akut tandvård på Happidents kliniker kan du som patient dessutom känna dig trygg och lugn. Ditt välmående står alltid i fokus hos oss och med våra erfarna tandläkare, en modern utrustning och en rogivande miljö hoppas vi motverka både dina besvär och eventuella obehag.

Boka tid för din akuta tandvård enkelt online. Hos oss får du akut tandvård när du behöver det!

Varför akut tandvård hos Happident?

  • Generösa öppettider som garanterar dig en plats för din akuta tandvård hos oss
  • Erfarna och professionella tandläkare och tandsköterskor
  • Akut tandvård med ditt välmående och din trygghet i fokus
  • Individanpassad tandvård efter dina behov

Boka akut tandvård hos Happident:

Hos oss på Happident garanterar vi att du får hjälp med dina problem med vår akuta tandvård direkt. Med våra generösa öppettider kan vi lova dig en ledig plats med kort varsel och dessutom individanpassa din tandvård efter dina behov och besvär. Vi är måna om våra patienters munhälsa och välmående.

Vi på Happident är redo att hjälpa dig i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala – du bokar enkelt en undersökning för akut tandvård här på vår hemsida – gör något åt dina besvär och kontakta oss på Happident idag!

Våra kliniker

Våra priser

Kliniker i närheten

Beräknar avstånd...