Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Akut Tandvård Kampanj

Sommarkampanj: 50% rabatt på akutundersökning!

Detta ingår i din akutundersökning

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på akutundersökning. Ord. pris 795 kr, du betalar alltså så lite som 397 kr! Detta hjälper vi dig med:

 

  • Specifik undersökning på dina besvär
  • Behandlingsplanering och rådgivning
  • Eventuell provtagning, recept och remiss

 

Snabb tandvård för alla

Många tycker att tandläkarbesök är stressande. På Happident vill vi ändra på detta genom att erbjuda en trygg och inbjudande miljö. Vi har professionella, flerspråkiga tandläkare och anpassar oss efter dina behov. Behöver du snabb tandvård är Happident ett bra val, med tider med kort varsel och öppettider när vissa andra kliniker är stängda. Besök vår webbplats för att boka en tid. Perfekt för dig som snabbt behöver kvalitativ tandvård!

 

H

Öppettider för akut tandvård

Vi strävar efter att erbjuda så god tillgänglighet som möjligt och arbetar ständigt med att utöka våra öppettider ytterligare. Vi har öppet både kvällstid och på helgerna, klicka på boka tid för att se vad som gäller respektive klinik.


Kvällstider

När det gäller tid för akuta tandläkarbesök kan vi på Happident erbjuda mycket generösa öppettider. Happident vill finnas tillgängliga för dig alla dagar i veckan. För oss är det viktigt att kunna garantera dig akut tandvård dygnet runt för att du ska slippa onödig smärta och förvärrade problem.


Öppettider på helger

Flera av våra klinker håller även öppet för akut tandläkarvård på helger. Kanske har du svårt att komma ifrån arbetet eller vardagslivet i veckan? Då är du välkommen att boka en akut tid via vår webbplats.


Priser och betalning

En stor fördel med att boka en akut tid hos en tandläkare på Happident är att de finns tillgängliga till mycket bra priser. Just nu har vi 50% rabatt på akutundersökningar så du betalar alltså så lite som 397 kr!

 

Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid