Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

KaVo Scandinavia AB och Happident fördjupar samarbetet

KaVo Scandinavia AB och Happident fördjupar samarbetet och har ingått avtal som omfattar dental utrustning från KaVo till Happidents för närvarande 12 stycken kliniker i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med omnejd. Avtalet omfattar behandlingsenheter, hand- och vinkelstycken samt röntgen med tillhörande mjukvara samt service och underhåll. För Happident är samarbetet av stor vikt då relevant och modern utrustning samt kompetenta medarbetare möjliggör för kedjan att tillhandahålla allt från rutinundersökningar hos tandläkare och tandhygienist till avancerad specialisttandvård och estetisk tandvård som tandreglering och tandblekning. Allt för att ge patienten bästa vård och omhändertagande.

I Happident ser vi en modern och nytänkande tandvårdskedja som genomsyras av tandvårdskunnande och visioner för utveckling av svensk tandvård. Vi ser fram mot ett långsiktigt samarbeteHenrik Langdal, Managing Director, KaVo Scandinavia AB.

 ”Vi är glada att i KaVo ha funnit en leverantör som inte bara täcker vårt behov av modern utrustning utan även har total life-cycle-cost som ledstjärna. Vi som kedja är beroende leverantörer som inte bara tänker pris utan ser till helheten. För att attrahera Sveriges bästa tandläkare, specialisttandläkare och hygienister måste vi som arbetsgivare kunna erbjuda våra medarbetare de bästa av förutsättningar i form av utrustning, teknisk utveckling och arbetsmiljö” Mazdak Eyrumlu, koncernchef och ägare, Happident.

Om KaVo

Dental Excellence är något KaVo eftersträvat och även bevisat i över 100 år. Våra anställda har under dessa dryga 100 år; utvecklat, tillverkat och sålt dentalprodukter av högsta kvalitet och satt nya standarder på marknaden. KaVo har bidragit stort till utvecklingen inom dentalvården med många ledande innovationer. Det har gjort KaVo till en av de internationella föregångarna inom dentalvården och även lagt grunden för KaVo’s framtida tillväxt. Beviset för det är mer än 2 000 patent, som har beviljats i Tyskland och utomlands.

Koncernen har sitt koncernkontor i Biberach i södra Tyskland. KaVo har en global närvaro och finns representerade med 18 dotterbolag och ca 3 000 anställda, över hela världen. KaVo har sitt skandinaviska huvudkontor och en utställning, beläget på Staffans Väg 8A i Sollentuna, norr om Stockholm. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och eftermarknad i Sverige, Finland, Norge, Island, Danmark och Baltikum (Estland, Lettland och Litauen).

Om Happident

Happident är en privatägd och helt självfinansierad tandvårdskedja med kliniker uteslutande i Sveriges större städer Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med omnejd. Happident startade år 2018 och för närvarande ingår 12 stycken kliniker och ambitionen är en kraftig tillväxt under de närmaste åren. Happident arbetar enligt en unik ”klustermodell” som bygger på att inom ett avgränsat geografiskt område, förvärva och integrera ett kluster av klinker. Här kan allmäntandläkare, nischade tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker arbeta tätt tillsammans med varandra och erbjuda ett brett spektrum av behandlingsalternativ. Allt i enligt med patienternas kliniska behov och anpassat efter patientens önskemål. Happidents erbjudande kan sammanfattas i en mening: rätt kompetens, på rätt plats i rätt tid under ett och samma tak genom hela patientresan.

 

 

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu