Tandläkare Happident Gärdet i Stockholm

(Tidigare Tandpoolen)

Tandläkare Happident Gärdet ligger på Askrikegatan 1 på Gärdet i Stockholm, nära tunnelbanestationen Gärdet. På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. På kliniken talar vi både flytande spanska, italienska och ungerska.

Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

I Stockholm har vi också en tandläkarklinik i Huddinge, en tandläkarklinik i Marieberg, en tandläkarklinik på Stureplan och en tandläkarklinik på Tyresö som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Inför en undersökning

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom att dela upp din behandlingskostnad på sex, tolv eller tjugofyra månader.

Välkommen till Happident Gärdet!

Tandläkare Happident Gärdet i Stockholm

(Tidigare Tandpoolen)

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

08-545 841 66

Adress

Askrikegatan 1
115 57 Stockholm
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-17:00
  • Tisdag 08:00-17:00
  • Onsdag 08:00-17:00
  • Torsdag 08:00-17:00
  • Fredag 08:00-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.