Tandläkare Marieberg - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Marieberg Happident

Tandläkare Happident Marieberg ligger på Gjörwellsgatan 26 i Marieberg i Stockholm med närhet till flera centrala busslinjer.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Våra tandläkare i Stockholm hittar du också på vår tandläkarklinik i Huddinge,  vår tandläkarklinik på Stureplan och slutligen och på Tyresö som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmänna tandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och besök hos tandhygienist. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Behöver du akut tandvård snabbt gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Marieberg!

Vi som jobbar här

Dragana Bjelan

Dragana Bjelan

Tandsköterska

Katherina Trujillo

Katherina Trujillo

Leg.Tandläkare

Tandläkare Marieberg Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Gjörwellsgatan 26
112 60 Stockholm
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-19:00
  • Tisdag 08:00-18:30
  • Onsdag 08:00-16:00
  • Torsdag 08:00-16:00
  • Fredag 08:00-15:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.