Tandläkare Huddinge - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Huddinge Happident

Tandläkare Happident Huddinge ligger i ett eget tandläkarhus på Frösövägen 1 i Snättringe, Huddinge.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

I Stockholm har vi också, tandläkare i Marieberg, en tandläkarklinik på Stureplan och en tandläkarklinik på Tyresö som ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård hos tandhygienist. Men det kan också röra sig om behov av tandfyllningar, tandkronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning av tandläkare, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Huddinge!

Vi som jobbar här

Elen Altunisik

Elen Altunisik

Klinikchef

Mina Ahmadgul

Mina Ahmadgul

Leg.Tandläkare

Bashar Naemi

Bashar Naemi

Leg.Tandläkare

Katty Lobaton

Katty Lobaton

Tandhygienist

Mikhael Tagrid

Mikhael Tagrid

Tandsköterska

Tamara Bashir

Tamara Bashir

Tandsköterska

Angella Morad

Angella Morad

Tandsköterska

Tandläkare Huddinge Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Frösövägen 1
141 39 Huddinge
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-17:00
  • Tisdag 08:00-17:00
  • Onsdag 08:00-17:00
  • Torsdag 08:00-17:00
  • Fredag 08:00-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.