Tandläkare Tyresö - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Tyresö Happident

Tandläkare Happident Tyresö ligger på Västangränd 16 i Tyresö centrum med närhet till bussterminalen som trafikeras av flera busslinjer.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Tandläkare i Stockholm har vi på fler platser än Tyresö.  Du hittar Happidents kliniker även i Huddinge, Marieberg och i centrala Stockholm på Stureplan.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning med individuellt anpassade blekskenor.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Tyresö!

Vi som jobbar här

Bashar Naemi

Bashar Naemi

Leg.Tandläkare

Olivya Marben

Olivya Marben

Leg.Tandläkare

Naser Shaybanifar

Naser Shaybanifar

Leg.Tandläkare

Nejla Al-Rubaiye

Nejla Al-Rubaiye

Leg.Tandläkare

Saliha Khefif

Saliha Khefif

Leg.Tandläkare

Maria Molinari

Maria Molinari

Leg.Tandhygienist

Jinan Hammoudi

Jinan Hammoudi

Leg.Tandhygienist

Menal Adem

Menal Adem

Tandsköterska

Jahandokht Javid

Jahandokht Javid

Tandsköterska

Shayesteh Yazdanpanah

Shayesteh Yazdanpanah

Tandsköterska

Tandläkare Tyresö Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Västangränd 16, Tyresö Centrum
135 40 Tyresö
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-18:00
  • Tisdag 07:30-17:00
  • Onsdag 07:30-17:00
  • Torsdag 07:30-17:00
  • Fredag 07:30-15:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.