Tandläkare Happident Domen i Uppsala

Tandläkare Happident Domen i Uppsala

Tandläkare Happident Domen ligger på Drottninggatan 5, nära domkyrkan i centrala Uppsala.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmän tandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. För de som känner obehag för sprutor kan vi utöver traditionell behandling erbjuda en skonsam bedövningsteknik som kallas för ”Wand”. Då slipper du bli bedövad i läpp och tunga.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder kosmetisk tandvård i form av implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Domen!

Vi som jobbar här

Reza Fatah

Reza Fatah

Leg.Tandläkare

Jamila Mohseni

Jamila Mohseni

Leg.Tandhygienist

Anna Bräckås

Anna Bräckås

Leg.Tandhygienist

Helena Lundgren

Helena Lundgren

Receptionist

Maria Eriksson

Maria Eriksson

Tandsköterska

Jessica Malmström

Jessica Malmström

Tandsköterska

Tandläkare Happident Domen i Uppsala

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Drottninggatan 5
753 10 Uppsala
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-17:00
  • Tisdag 08:00-17:00
  • Onsdag 08:00-17:00
  • Torsdag 08:00-17:00
  • Fredag 08:00-13:30

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.