Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Allmän Tandvård

H

Vi finns i Sveriges storstäder

På våra toppmoderna kliniker runt om i Sverige erbjuder vi allmän tandvård med alltifrån regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, rotfyllningar, tandextraktion och kronor. Vårt team av tandläkare, tandhygienister och övriga tandvårdspersonal besitter många års erfarenhet och är utbildade enligt de senaste behandlingsmetoderna. Välkommen till oss så ser vi till att hjälpa dig till ett friskt och vackert leende!


Vad innebär allmän tandvård?

En god munhälsa är otroligt viktig för att slippa onödig smärta och problem så som karies, tandlossning och munrelaterade sjukdomar. Med rätt tandvård och genom att boka in regelbundna besök hos allmäntandläkare eller tandhygienister skapar du goda förutsättningar för friska tänder. Dessutom minskar risken för kostsamma utgifter som kan uppkomma i samband med tandrelaterade problem som inte upptäckts i tid. Vi på Happident erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom allmän tandvård och hjälper dig att ligga steget före genom att kontrollera hur det står till med din munhälsa.


Besök någon av våra kliniker

Happident är en privat tandläkare med flera toppmoderna kliniker i några av Sveriges största städer – Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Där välkomnas du av erfaren och välutbildad personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska känna dig trygg och säker och som hjälper dig att få en nära inblick i hela processen.


Priser & betalning

Vårt mål att erbjuda professionell tandvård till ett konkurrenskraftigt pris då vi tycker att en god munhälsa ska vara möjligt för alla. På vår webbplats kan du enkelt se lediga tider för olika typer av behandlingar och också till vilka priser de finns tillgängliga. Har du möjlighet att komma till oss med kort varsel kan du dessutom boka någon av våra sista-minuten-tider till en mycket rabatterat kostnad. Välkommen att boka en tid för allmän tandvård hos oss och se det som en god investering i att skapa och upprätthålla en bra munhälsa. Vi ser fram emot att ta hand om dig!


Mer om Allmän tandvård

Vilka typer av behandlingar ingår då i allmäntandvården? Egentligen alla de undersökningar och behandlingar som inte är akutaspecialiserade eller som utförs i rent estetiskt syfte, utan som finns till för att hålla dina tänder friska och rena. Det inkluderar bland annat vanliga undersökningar där vi kontrollerar din muns hälsa, besök hos tandhygienist för råd om förebyggande tandvård eller borttagning av plack, lagning av karies eller tidigare fyllning samt placering av broar och tandkronor. Alla våra undersökningar är helt individanpassade och varje eventuell behandlingsplan är framtagen för att passa just dina förutsättningar. Det ger dig bästa möjliga tandvård och ett slutresultat som håller i många år framöver. Välkommen att boka en tid för allmän tandvård hos oss

Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid