Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Skalfasader och Porslinslaminat


Porslinslaminat och moderna metoder

Fasadteknik av traditionell sort ger ett ökat behov av tandvård livet ut, något vi på Happident vill undvika. Vi använder oss endast av moderna metoder och fasader av högsta, kvalitativa porslinslaminat. Det gör att du får ett vackert leende som håller, utan att du för den delen får ett större behov av tandvård än tidigare.

Många misstar skalfasader för halvkronor, därför har vi valt att kalla våra tandfasader för porslinslaminat. Dessa är ett tunt skal av porslin som vi noga sätter på plats för att ge dina tänder en skyddande och snygg emaljyta som inte sliter på dina tänder.


Konsultation, test och tryggt beslut

Du som funderar på att skaffa skalfasader i form av porslinslaminat har ett beslut att fatta. För att du ska ta rätt beslut och känna dig trygg hjälper vi dig med konsultation och testar slutresultat med skulptering i munnen med hjälp av kompositmaterial. På detta vis kan du få känna på hur det känns och kan därigenom ta ett välgrundat beslut om din behandling.

Våra porslinslaminat skapas och placeras av tandläkare och tandtekniker med lång erfarenhet. De är smärtfria att sätta på plats och du behöver endast två behandlingsbesök hos oss, sedan är du klar.


Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid