Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Estetisk tandvård

H

Våra behandlingar och lösningar

För oss på Happident är det viktigt att du är nöjd med dina tänder och ditt leende. Sneda och missfärgade tänder kan påverka både självkänslan och självförtroendet. Vår personal har lång erfarenhet av estetisk tandvård som tandblekning, tandfasader, tandreglering och tandställning. Vi arbetar i välkomnande lokaler med de främsta metoderna och med modern utrustning. Vi utvärderar och förbättrar hela tiden våra behandlingar efter den senaste utvecklingen för att ge den bästa estetiska tandvården och ett fint leende.


Tandblekning

Ett härligt leende med via tänder är drömmen för många. På Happidents kliniker erbjuder vi en professionell tandblekning som är skonsam för tänderna och som ger ett resultat som håller. Det finns olika sätt att bleka tänderna, både på klinik och hemblekning. Tandläkaren eller tandhygienisten börjar med att undersöka dina tänder. En behandling på klinik kan ta allt från en timme till några timmar. En hemmabehandling med tandskenor och blekmedel är både enkel och effektiv.


Tandreglering

Både barn och vuxna kan behöva tandreglering. Det kan bero på att tänderna växer snett eller på fel ställe, att det saknas tänder eller att bettet är felaktigt med huvudvärk och tuggsvårigheter som följd. Vår personal har lång erfarenhet av olika typer av tandregleringar och du kan vara säker på att få en bra behandling med ett resultat som håller. Vi arbetar med moderna regleringsmetoder med både fast och avtagbar ortodonti, osynliga tandställningar och ortodontiska skenor. Ofta tar behandlingen mellan 12-18 månader men vi gör allt för att det ska bli så bekvämt och skonsamt som möjligt med ett resultat som både är estetiskt och funktionellt. Är du intresserad av osynlig tandställning har vi en ny produkt, Invisible Braces. Happident Invisible Braces är en osynlig tandställning som med hjälp av AI-teknologi ger snabbare och bekvämare behandling och ett mer förutsägbart slutresultat till marknadens bästa pris.


Tandfasader

En tandfasad ersätter en skadad tand och består av ett tunt skal av kvalitativt porslinslaminat som framställs individuellt för att den ska passa perfekt. En tandfasad döljer en tand som är missfärgad, skadad, oregelbunden, har en ful fyllning eller döljer ett stort mellanrum. Med Happidents moderna metoder får du ett naturligt och felfritt leende! Den gamla tanden skadas inte och risken för karies eller missfärgningar ökar inte heller med behandlingen. En skalfasad är inte en halvkrona och för att undvika detta vanliga missförstånd kallar vi en tandfasad för porslinslaminat. Tandfasaden tillverkas av en skicklig tandtekniker och sätts på plats av en tandläkare med lång erfarenhet. Behandlingen är smärtfri och kräver endast två besök.


Kosmetisk tandvård där du finns

Happident är specialister på bra estetisk tandvård med hög kvalitet och vi gör allt för att uppfylla dina önskemål och förväntningar. Vår tandvårdspersonal har lång erfarenhet av estetisk tandvård och arbetar i fräscha lokaler med modern utrustning och den senaste tekniken. Vi erbjuder estetisk tandvård på alla våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På vår klinik på Stureplan i Stockholm har våra tandläkare till exempel mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar och på vår klinik på Gamla Väster i Malmö arbetar två av de främsta tandläkarna inom just estetisk tandvård. Happident arbetar i en klustermodell där vår duktiga personal kan arbeta på flera kliniker för att se till att specialistkunskaperna finns där de behövs.

Våra kliniker i Stockholm

Välkommen till en av våra fem kliniker i Stockholm. Vi finns på Gärdet och på Stureplan och i MariebergHuddinge och Tyresö. Här arbetar tandvårdspersonalen med tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker i team för att erbjuda dig den bästa tandvården inom allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Här finns en lång och bred erfarenhet av ortodonti (tandreglering), skalfasader och tandblekning. Vi arbetar i trevliga lokaler med den senaste tekniken och vårt mål är att erbjuda dig en toppmodern estetisk tandvård med ett naturligt och snyggt resultat.

Våra kliniker i Göteborg

Göteborg är du varmt välkommen att besöka oss på en av våra fyra kliniker. De ligger i MölndalGårdaVasastaden och på Polhemsplatsen. På Happident-klinikerna arbetar välutbildad tandvårdspersonal med lång och bred erfarenhet som hjälper dig med inom flera olika områden av estetisk tandvård. Här kan du söka hjälp med allt från en oregelbunden tandrad till gula och missfärgade tänder och stora mellanrum mellan tänderna. Efter den första undersökningen lägger vi upp en individanpassad behandlingsplan tillsammans med dig och i samband med detta får du även ett kostnadsförslag. Välkommen till Göteborg för estetisk tandvård med hög kvalitet till bra priser!

Våra kliniker i Malmö

Malmö kan du besöka en Happident-klinik i Västra Hamnen och på Gamla Väster. Klinikerna erbjuder dig estetisk tandvård i Malmö av hög kvalitet. Här arbetar tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker med lång erfarenhet. De är välutbildade och arbetar alltid med modern utrustning och den senaste tekniken så att du kan vara säker på att få den bästa möjliga tandvården. När behandlingen är klar ska du vara riktigt nöjd med resultatet! Vi kan hjälpa till med allt från tandblekning till en sned tandrad och implantatbehandlingar. Förutom estetiska tandvård kan du även boka tid för rutinundersökningar och akuttandvård på våra kliniker i Malmö.

Vår klinik i Uppsala

Uppsala hittar du din Happident-klinik domen, centralt i närheten av Uppsala domkyrka. Här arbetar välutbildad tandvårdspersonal med mångårig erfarenhet inom allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Just den estetiska tandvården är ett område som växer hela tiden och på vår klinik i Uppsala behandlar vi allt från missfärgade och gula tänder till implantatbehandling med titan och korrigeringar av tänder som sitter snett. Vi anpassar behandlingarna efter dina behov och önskemål. Boka en tid enkelt online för estetisk tandvård Uppsala av hög kvalitet och till en rimlig kostnad!


Priser & betalning

På Happidents kliniker erbjuder vi professionella behandlingar inom kosmetisk tandvård till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Behandlingen börjar alltid med en undersökning där dina behov och önskemål diskuteras och tandläkaren presenterar sedan de olika behandlingsalternativen. Alla behandlingar skräddarsys efter dig som individ för att du ska få en tandvård som passar just dig. Det är därför svårt att uppge exakta priser för de olika behandlingarna men på Happidents webbplats finns en prislista med pris för estetisk tandvård som ger en indikation. Innan behandlingen börjar får du alltid en behandlingsplan och ett kostnadsförslag så att du kan känna dig lugn och ha full kontroll.

Det är enkelt att boka en tid i vårt bokningssystem. Du får snabbt en överblick över vilka lediga tider som finns och du kan även välja vilken tandläkare du vill gå till. Online kan du även boka en undersökning till ett rabatterat pris med våra sista-minuten-tider. Denna funktion är mycket populär och passar dig som är flexibel och vill komma till oss med kort varsel. Tänk dock på att dessa tider inte går att boka om eller att boka av.

Alla våra Happident-kliniker är kontantfria men du kan välja mellan flera olika sätt att betala på. Vi tar emot betalkort, kontokort och Swish-betalningar. Du kan även välja att betala med Klarna Checkout och då finns även en möjlighet att dela upp betalningen på flera månader. Vi hjälper gärna till och svara på frågor och berätta mer om hur Klarna fungerar och vilka fördelar det finns med att välja det betalningsalternativet. Välkommen till Happident för en professionell estetisk tandvård!


Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid