Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandblekning


Blek tänderna på klinik eller hemma

Tändernas grundfärg varierar naturligt från person till person, med åldern förändras färgen oftast till att bli lite mörkare. Därtill missfärgar kaffe, te, rökning och snus tänderna vilket kan ge tandytan ett gulaktigt resultat.

Alla vill ha ett vitt leende. Den snabbaste och säkraste metoden för att få vitare tänder är att boka en tandblekning på en tandläkarmottagning. På Happident erbjuder vi både tandblekning på klinik och individuellt gjutna tandskenor för tandblekning hemma. För att både snabbt och skonsamt få ett vitare leende är professionell tandblekning hos oss ett smart alternativ.


Så går tandblekningen till

Det är tryggt att bleka tänderna hos Happident. Innan en tandblekning sker undersöker en tandläkare eller tandhygienist din munhälsa för att försäkra sig om att dina tänder är i gott skick. Fyllningar ska vara av god kvalitet och ingen karies får finnas när du ska bleka tänderna. Tandköttet ska dessutom vara friskt och beläggningar som plack och tandsten ska tas bort.

När dina tänder och din allmänna munhälsa fått godkänt för tandblekning sätts behandlingen igång. Missfärgade tänder behöver bara en kortare behandling medan naturligt mörkare tänder tar längre tid på sig att blekas. Beroende på vilken tandblekningsmetod du valt kan det ta någon timmes behandling i tandläkarstolen till några dagars hemmabehandling med tandskenor och blekmedel. Efter konsultation med din tandläkare eller din tandhygienist väljer du själv vad som känns rätt för just dig och dina tänder.

Blek dina tänder hos oss på Happident och få ett vitt leende som resultat. Boka tid online redan idag!


Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid