Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantat för förbättrad tuggförmåga

Förstå vikten av tandimplantat

Tandförlust kan påverka mer än bara ditt leende. Det kan begränsa din förmåga att njuta av olika livsmedel och påverka din tuggförmåga. Hos oss på Happident förstår vi hur viktigt det är att kunna tugga ordentligt och hur det påverkar din livskvalitet. Tandimplantat är en hållbar lösning som inte bara återställer utseendet på ditt leende utan också förbättrar din tuggfunktion.

Implantat fungerar som en ersättning för tandens rot och ger en stabil grund för en konstgjord tand. Detta innebär att du kan äta dina favoriträtter utan oro. Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att ditt implantat är så bekvämt och funktionellt som möjligt.

Fördelarna med tandimplantat

Att välja tandimplantat hos oss innebär att du får en lösning som ser och känns som dina egna tänder. Fördelarna sträcker sig långt bortom estetiken. Ett implantat förhindrar att andra tänder förflyttar sig och skyddar din käkben från att förtvina, vilket ofta sker efter tandförlust. Dessutom är tandimplantat designade för att vara långvariga, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering i din munhälsa.

Vi på Happident är stolta över att kunna erbjuda denna avancerade behandling som inte bara förbättrar din tuggförmåga utan också bidrar till en ökad självkänsla och livsglädje.

Processen för att få tandimplantat

Att få tandimplantat är en process som kräver noggrann planering och precision. Vi börjar med en grundlig undersökning och tar röntgenbilder för att skapa en detaljerad behandlingsplan. Vårt team av erfarna tandläkare ser till att du är fullständigt informerad om varje steg i processen, så att du kan känna dig trygg och bekväm.

Implantationsproceduren utförs under lokalbedövning, och vi ser alltid till att du har tillgång till stöd och rådgivning under hela din återhämtningsperiod. Vår målsättning är att göra din resa mot ett förbättrat tuggande så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Skötsel och underhåll av dina tandimplantat

Att ta hand om dina tandimplantat är lika viktigt som att ta hand om dina naturliga tänder. Regelbunden tandvård och god munhygien är avgörande för att dina implantat ska hålla länge. Vi ger dig all den information och de verktyg du behöver för att upprätthålla en god hälsa för dina implantat.

Vi rekommenderar att du fortsätter med regelbundna besök hos oss för kontroller och professionell rengöring. På så sätt kan vi säkerställa att dina implantat och din munhälsa är i toppskick.

Varför välja Happident för ditt tandimplantat?

Att välja rätt tandvårdspartner är avgörande när det gäller tandimplantat. Hos Happident får du tillgång till ett team av specialister som är engagerade i att ge dig den bästa möjliga vård. Vår moderna utrustning och teknik kombinerat med en varm och välkomnande atmosfär gör att du kan känna dig trygg och avslappnad.

Vi är här för att stödja dig genom varje steg på din resa mot en förbättrad tuggförmåga och en hälsosam mun. Vårt engagemang för din komfort, tillfredsställelse,  med marknadens lägsta priser och ett svensktillverkat implant system Neoss är vad som skiljer oss från mängden och gör oss till ett självklart val för dina tandvårdsbehov.

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu